Poželite jedno drugom erotično dobro jutro

3 vulkan poze za vrelo buđenje!

Sa strane, obrnuta kaubojka ili napredni misionarski položaj - izaberite svoj put do gromoglasnog buđenja i vatrenog orgazma
Sex
19:44h
Foto: Shutterstock

Napunite telo strašću i eksplozivnom seksualnom energijom, jer se nekada dušeci kreveta najbolje zatresu tokom jutra. Probudite tu životinju u vama čim otvorite oči, jer će vas sreća pratiti čitavog dana. Vatrenim jutarnjim seksom oslobodićete oksitocin, hormon dobrog raspoloženja, zato oberučke, ali i obenožno poželite sebi i partneru erotično dobro jutro.

 

1. Sa strane

 

Na zapadu je ova poza poznata kao spooning. Ime potiče od načina slaganja kašika, na način da potpuno prijanjaju jedna uz drugu. Ovoj pozi parovi ujutro prilaze gotovo instinktivno, s obzirom da se žene često bude na boku u zagrljaju muškarca.

 

To je ugodan položaj, ali i odličan uvod za vruće igrice. On će imati pristup celom vašem telu, pa će moći da vas ljubi po vratu, dajući vam razloge da se i vi uključite. Možete okrenuti gornji deo tela ne bi li se ljubili ili posmatrali celu akciju za dodatno uzbuđenje.

 

2. Obrnuta kaubojka

 

Muškarci vole ovu pozu, ali i vama može biti odlična za jutarnju zabavu. Šta je bolje nego priuštiti mu predstavu, a da u isto vreme i same uživate. Ne samo što u ovoj pozi, u kojoj sedite na svom partneru okrenute leđima, same odlučujete o brzini i dubini penetracije, već i rešavate problem zadaha iz usta sa obe strane.

 

3. Napredni misionarski položaj

 

Ako ste razigrani, možete pokušati sa pozom dublje penetracije. Možda je baš to potrebno da se aktivirate pre posla. U ovu pozu možete odmah uskočiti na početku ili do nje doći malo po malo, dižući tokom običnog misionarskog položaja noge preko njegovih ramena. Ova poza vam dopušta da se gledate u oči, što će vas sigurno još više uzbuditi.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...