Dizajnerska vagina za dame u četrdesetim

Čudo: Podmladite vaginu!

Revolucionarni korak u poboljšavanju elastičnosti vašeg intimnog područja doneće vam vatreni seks i veće samopouzdanje
Sex 27.10.2013. - 14:44h
Foto: Shutterstock

Vagina ženama može da bude najjače oružje, ali i predmet velikog nezadovoljstva, ako "tamo dole" nije baš sve kako treba. Ako ste dama u četrdesetim i fali vam ekplozivniji i aktivniji seksualni život, evo kako vašu vaginu možete da podmladite.

 

Novi kozmetički tretman, koji će omogućiti ženama starijim od 40 godina da imaju kvalitetniji seks, tako što će moći da se odluče za "dizajnersku vaginu" i to bez potrebe za operacijom, biće uskoro moguć u Velikoj Britaniji. 
Revolucionarno punjenje poboljšaće izgled ženskog intimnog područja, koje je sa godinama izgubilo na elastičnost na isti način kao što i lice gubi to isto zbog pada nivoa estrogena tokom i nakon menopauze.

 

Stručnjaci objašnjavaju da će se davati kao injekcija na sličan način kao što se "puni" i lice, a ovaj je tretman namenjen ženama koje su izgubile interes za seks zbog nezadovoljstva izgledom, ženama nakon razvoda i onima koje imaju mlađeg partnera. Nedavna istraživanja su pokazla da su takozvane cougar žene, žene koje imaju puno mlađeg muškarca, u porastu su u Velikoj Britaniji.

 

Upravo zbog toga sve su popularnije brazilske depilacije, lasersko uklanjanje dlačica, izbeljivanje vagine i slični tretmani koji ženama omogućavaju da se još bolje osećaju u vlastitom telu i da dobro izgledaju.

 

Proizvod, koji se bliži završnim fazama kliničkih ispitivanja, trebao bi da bude predstavljen u Londonu. Očekuje se da uskoro biti dostupan u Velikoj Britaniji.

 

"Ženska vagina je poput usana na licu, u smislu da je sklona dehidraciji,posebno za vreme i nakon menopauze. Tada poprima izgled zbog kojeg mnoge žene osećaju nelagodnost. U prošlosti su lekari tim ženama predlagali operaciju vaginalnog pomlađivanja. DesirialR ženama omogućuje isto to, ali bez operacije", kaže doktorka Ketrin Tejlor.

 

Proces bi trebao da traje ne više od 20 minuta, a trajanje učinka je između šest i 12 meseci.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...