Iskreno

Ljubavnica me tera na čudne stvari: Ponekad osećam strah!

Nije svaka veza skladna, postoje i one druge strane medalje
Sex 06.04.2017. - 17:23h Autor: 24sata.hr
Foto: Thinkstock

Muškarac se javio magazinu The Sun, rubrici Dear Deidre tražeći savet. Kaže kako ima problema s ljubavnicom koja insistira da bude grub prema njoj tokom seksa. Mora joj začepiti usta, vezati je, štipati je i zariti joj nokte duboko u kožu, jer jedino tako može doći do orgazma. Zaljubio se u nju, ali strahuje da će ga ta veza uništiti.

 

Prenosimo njegovu ispovest, kao i savet koji je dobio:

 

"Imam ljubavnicu koja obožava kada je povredim tokom seksa, voli da je vežem i da joj začepim usta. To je erotično, a ona kaže da me voli, ali zabrinut sam da će me ta veza unštiti.

 

Ona ima 32, ja 38 godina i oboje smo samci. Upoznali smo se na poslovnoj konferenciji, otišli smo na piće nedelju dana iza toga i počeli da flertujemo. Pozvala me kod sebe na večeru nakon mesec dana i tada smo imali seksualni odnos. Od tada smo se sastajali svakog vikenda, ali seks je bio čudan.

 

Tražila je da je povredim štipanjem ili zabijanjem noktiju u leđa. Rekla je kako joj to treba da bi se osećala povezanom. Složio sam se jer me uzbuđivalo koliko uživa u tome. Nikada nisam napravio više od nekoliko ogrebotina na njoj. Ali, ona želi da pati, želi da zarijem nokte dublje u njenu kožu... onda da je opet zavežem i začepim joj usta. Ona orgazam doživi samo preko snažne fizičke penetracije, a ja polako dolazim do vrhunca tako da mi to nije bio problem.

 

Sumnjala da je dečko vara sa bakom (65): Prava istina je zapanjila! (VIDEO)

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Nakon dva meseca otišao sam s prijateljima na odavno dogovoreno skijanje.

 

Kad sam se vratio sve je bilo isto i znao sam da se zaljubljujem u nju. Viđali smo se nekoliko puta nedeljno i obično sam prespavao kod nje. Jednom dok smo ležali na krevetu nakon seksa, rekla mi je da mora nešto da prizna.

 

Ispričala mi je kako je srela bivšeg dečka i da su spavali zajedno. Priznala je da ju je to izjedalo i morala mi je sve reći. Tvrdi da voli samo mene. Kaže kako joj je bivši slao poruke otkako su se razišli te kako je jedini način da se to završi bio taj da mu ona pokaže koliko je isprazna.

 

Kaže da želi samo mene. Ali, kako ću joj verovati? Ona zna da to što je učinila nije u redu, ali voleo bih da mi ništa nije rekla. Potpuno sam uništen i ne mogu to izbaciti iz glave."

 

Savet koji je dobio:

 

Tvoja ljubavnica treba da doživi fizičku bol kako bi osetila seksualno zadovoljstvo i to što se oseća bezvredno verovatno je posledica neke ranije traume, emocionalne ili seksualne. Njeno samopouzdanje je vrlo nisko i u pravu si što si oprezan u tome kako bi sve to moglo uticati na vašu budućnost.

 

Pokušaj da razgovaraš s njom o njenom ranijem životu. Reci da su tvoja osećanja prema njoj ozbiljni, ali da možeš videti vašu zajedničku budućnost samo ako shvatiš šta se s njom događa, i da se nadaš kako ćete pronaći rešenje.

 

U međuvremenu, nemoj osećati pritisak zbog prelazaka nekih granica u seksu, a koje su izvan tvoje zone seksualne udobnosti.

 

Zatražio razvod od supruge zbog ljubavnice: Potresna ispovest koja će vam otvoriti oči!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...