Ne funkcioniše sve kako treba

5 dokaza da vi i vaš muž nemate baš sjajan seks: Tu nešto ne štima!

Ako radi televizor za vreme vaših intimnih momenata, onda tu nešto nije uredu
Sex 06.02.2017. - 21:41h Autor: lepotaizdravlje.rs
Foto: Thinkstock

Možda je vaša veza sjajna – mnogo se smejete, uživate jedno u drugom, nemate svađe, delite zajedničke interese, ali da li sve štima u krevetu? I ako ne štima, da li ste to osvestili?

 

Nije mali broj parova koji imaju odličnu relaciju, ali u krevetu ne pronalaze zajednički jezik. No, dobre vesti su te što na tome može da se radi i seks može da se unapredi, ali prvi korak je pomiriti se sa činjenicom da ne funkcioniše sve kako bi trebalo.

 

Dakle, pet najčešćih pokazatelja da među čaršafima niste kompatibilni jesu:

 

1. Seks je veoma retko spontan

 

Dešava se da nema spontanog seksa u dugim vezama, ali ako je tako od samog starta – u problemu ste. Morate raditi na tome da zavodite jedno drugo i trudite se da strast održite “živom” i uvek aktuelnom.

 

2. Neprilagođeni libido

 

Ovo može da bude veoma nezgodan faktor. U praksi to izgleda ovako – vi želite seks gotovo svakodnevno, dok on insistira da to bude recimo dva ili tri puta sedmično. Ili je obrnuto… Morate da poradite na kompromisu i nađete se negde na sredini.

 

Ljubavni horoskop za februar 2017: Presudno pomračenje Meseca za 4 dana!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

3. Želja za seksom vam se ne budi u isto vreme

 

Vi ste željni maženja i seksa, a kod njega baš u tom trenutku nema želje za tim, a javi mu se nekoliko sati kasnije. Tada vama nije do odnosa i dolazi do začaranog kruga koji implicira dalje nezadovoljstvo.

 

4. Ne postoji poza u kojoj oboje uživate

 

Važno je i neophodno da vas uzbuđuju slične stvari u seksi, kao i da preferirate iste poze u seksu. Ukoliko je čest slučaj da jedno od vas dvoje ne uživa, vreme je za “alarm”.

 

5. Upaljen televizor je uvek prisutan

 

U redu je ako je televizor ostao slučajno upaljen u naletu strasti, ili ste hteli da začinite strasti uz porno film, ali ukoliko televizor radi kako bi odagnao dosadu tokom seksa, onda je činjenica da nešto nije u redu.

 

Žene ga se stide, a muškarce dovodi do ludila: Budite ponosne na ovaj deo tela!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...