Realno

4 žene iskreno priznale zašto su prevarile muževe: Bez imalo ulepšavanja!

Nisam bila srećna u braku, ali to nije pravi razlog moje preljube
Sex
23:08h Autor:
Foto: Thinkstock

Četiri žene su za britanski The Sun sasvim iskreno otkrile razloge zbog kojih su prevarile svoje partnere.

 

Iako ljudi uglavnom osuđuju preljubu i smatraju da se događa zbog sebičnih razloga, razlozi ovih žena mogli bi vas iznenaditi.

 

"Prevarila sam da bih znala ceniti ono što imam."

 

Sedam meseci Oksana je bila u vezi s Džonom kada ga je počela varati. Ali, nakon dva meseca tajnog nalaženja s drugim muškarcem, Oksana je shvatila da ima zaista iskrene i snažna osećanja prema Džonu i prekinula je aferu. Priznala mu je aferu, a tri godine nakon toga, njihova veza je snažnija nego ikad.

 

"S Džonom je sve bilo super, ali jednostavno sam se počela pitati jesam li se prerano "predala", zato sam počela aferu. S ljubavnikom sam prekinula preko poruke i nikada ga više nisam videla. Džon je bio slomljen kada sam mu priznala, ali oprostio mi je", otkrila je. "Nikada nismo bili srećniji i mislim da ne bih znala da cenim ovo što imam s njim da mi se nije desila ta greška", zaključuje.

 

Muž me prevario: Od svih žena na svetu zašto je izabrao baš nju?!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

"Prevarila sam ga jer sam bila usamljena."

 

43-godišnja Šeron je bila u braku 19 godina, ali osećala se veoma usamljeno. To je bio razlog zbog kojeg je počela aferu. "Muž mi je stalno bio na poslu, a ja sama kod kuće. Kada je bio kući, spavao je. Zbog toga sam počela vezu s kolegom. Imali smo slične interese, bila sam opuštena i mirna s njim - sve ono što nisam bila sa suprugom", otkrila je.

 

"Davao mi je komplimente i činio da se osećam posebno, a sve je to vodilo i do seksa, zbog čega sam se takođe osećala bolje, privlačno..." priznaje.

 

"Zajedno smo bili tri meseca, ali krivica me uništavala. Na kraju sam sve priznala suprugu, bio je slomljen, ali je hteo da ostanemo zajedno. Bilo mu je jasno zašto je došlo do toga. Ne želim ceo život da sedim sama ispred TV-a", rekla je.

 

Prevarena žena pitala Keri Fišer za savet: Odgovor pokojne glumice se prepričava godinama!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

"Prevarila sam jer sam se zaljubila."

 

Džo i Stjuard bili su komšije i oboje su bili u braku kada su počeli aferu. Ostavili su svoje prijašnje partnere i sada su u braku i imaju 3-godišnju kćerku.

 

"Sviđao mi se Stjuard od samog početka, ali nikada nisam mislila da ću biti s njim. Moj brak se raspadao i jednostavno sam pronašla utehu u njemu", priznala je Džo.

 

Razgovarali su kada bi se sreli, a uskoro su počeli razmenjivati i Fejsbuk poruke.

 

"Jednu noć mi je poslao da se nađem s njim u vrtu u ponoć. Mislila sam da se šali", ispričala je Džo. Ali, on se nije šalio. Našli su se, poljubili i uskoro su se počeli redovno nalaziti.

 

"Seks je bio fantastičan", priznala je Džo. "Na početku sam mislila kako nikada neću priznati aferu, ipak sam imala dvoje male dece, ali ubrzo nisam mogla Stjuarda izbiti iz glave. Morala sam otići iz braka, sve sam priznala mužu i otišla", ispričala je.

 

Njen suprug je dobio kuću i  starateljstvo nad decom, ali Džo nikada nije bila srećnija. "Žao mi je jedino zbog dece, imali su 4 i 5 godina kada se to dogodilo", kaže.

 

Žena i ljubavnica zatrudnele u isto vreme: Muškarac očajan, život mu izmiče kontroli!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

"Prevarila sam da se osvetim."

 

Rebeka je supruga prevarila nakon što je on nju prevario sa šest žena. "Suprug se promenio čim sam ostala trudna. Počeo je kasnije dolaziti kući, a petkom bi odlazio ujutro na posao i vraćao se tek u utorak, kao da je to najnormalnija stvar", ispričala je.

 

"Kada sam bila u osmom mesecu trudnoće, posumnjala sam da me vara. Angažovala sam detektiva koji mi je rekao da bi u pitanju moglo biti čak šest žena. Rekla sam mu da sve znam, ali on se pravio da to ništa nije istina", kaže.

 

"Nakon što sam to trpela još osam meseci, počela sam aferu sa svojim oženjenim bivšim dečkom. To je trajalo tri godine i to mi je bio beg od realnosti. Ali, zapravo mi je samo više zakomplikovalo stvari. Shvatila sam da nisam srećna i ostavila i supruga i ljubavnika. Verujem da ću jednom naći onog pravog", zaključila je.

 

Privatni detektiv otkrio: Ovo su najluđa mesta za varanje partnera, ništa gore nisam video!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...