Nasmejali sve

Njene komšije su imale preglasan seks: Poslala im poruku koja je postala potpuni hit! (FOTO)

Iako je bila prestrašena mogućom reakcijom, Džena je ipak odlučila da napiše poruku i da je gurne ispod vrata svoje komšinice čiji su je zvukovi tokom vođenja ljubavi držali budnom
Sex 04.11.2016. - 19:33h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Shutterstock

Studentkinja Džena Levin sa Univerziteta Sirakuza odlučila je da izrazi svoje nezadovoljstvo susedima u studentskom domu na neobičan način. Ona im je, naime, napisala jasnu poruku sledećeg sadržaja:

 

"Pozdrav komšinice, molim te seksaj se malo tiše. Neki od nas pokušavaju da spavaju i da se ne podsećaju da su sami... osećaj se slobodna da vodiš ljubav do mile volje. Molim te, samo čini to uz manje buke. Hvala ti!"

 

Iako je bila prestrašena mogućom reakcijom, Džena je ipak odlučila da napiše poruku i da je gurne ispod vrata svoje komšinice čiji su je zvukovi tokom vođenja ljubavi držali budnom.

 

Zbog ovoga pucaju i najčvršći brakovi: Razvedeni otkrili svoje najveće greške u seksu!

 

Sledećeg dana, dobila je čokoladu na kojoj je bilo napisano izvinjenje i zanimljivu čestitku s motivom banana na kojoj je bio napisan još zanimljiviji odgovor.

 

"Najdraži susedi, neverovatno mi je žao zbog buke. Nisam shvatila koliko sam glasna, i znaš, ponekad je glasan seks uzbudljiv, ali očigledno na tvoju štetu, zbog čega se iskreno izvinjavam. Tako mi je žao, nadam se da se to nije prečesto događalo, i hvala ti puno na smešnoj poruci. Potrudiću se i imati tiši seks. I ne brini, nećeš biti sama zauvek. Prava osoba će doći kad bude pravo vreme. Ja sam bila sama 18 godina. Haha. Još jednom se izvinjavam iskreno i duboko."

 

Ako tokom seksa radi ove stvari, prava si srećnica: Znakovi koji kažu da te 100% voli!

 

Džena je fotografisala poruku i odgovor i ih objavila ih na svom profilu na Tviteru, a isti su postali viralni hit za svega nekoliko dana. Poruka je lajkovana više od 120.000 puta, a podeljena 47.000 puta.

 

"Još uvek nisam upoznala svoje susede, ali su mi poslali Tvit da su uzbuđeni što je naša priča viralna, te da će moju poruku čuvati zauvek", izjavila je Džena Lavin za Mashable.

 

Tražila je ljubav preko interneta: Evo na kakve je sve budale naišla!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...