Obratite pažnju

5 ključnih veština za dobar seks: Ženski potezi jači od svakog afrodizijaka!

Naučite da izrazite svoja osećanja disanjem, obavezno gledajte partnera u oči i ne zaboravite na poljupce
Sex 14.09.2016. - 22:38h
Foto: Thinkstock

U početku možda odnos ne zahteva posebnu stimulaciju, ali uvek postoje mali trikovi koji će pomoći da postignete vrhunski seksualni ugođaj!

 

Večera
Često se kaže da ljubav dolazi preko stomaka. Zato se potrudite i pripremite svom partneru ukusnu večeru. Pripremite hranu koju voli često da jede. Pokušajte da stvorite atraktivan, ali i ukusan obrok. Ako niste dobre u kuvanju, igrajte na dostavu hrane, ali se potrudite da ugodite svom partneru. Odaberite neke afrodizijake, vino i ne zaboravite na desert.

 

Seks kod kuće
Jedna od uobičajenih fantazija je seks u hotelskoj sobi. Često su to jednokratni seksualni odnosi, ali stvaraju osećaj euforije, kao da ste uradili nešto loše. Stvorite u svom domu sličnu atmosferu. Sklonite porodične fotografije, lične stvari i odeću. Pokrijte krevet svilenom posteljinom, stavite vazu sa cvećem, pustite lepu muziku i napravite romantičnu atmosferu.

 

Telo trpi, duša pati: Kako život bez seksa utiče na ženu!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Disanje
Jedan od pokazatelja koji otkriva vašem partneru kako se osećate jeste disanje. Naučite da izrazite svoja osećanja disanjem, koje može da varira od dubokog disanja, do kratkih i brzih izdisaja.

 

Oči
Naučite da gledate partnera tokom seksa. Tako ćete bolje znati kada je zadovoljan i po izrazu lica saznati šta mu najviše prija. Ovo stvara određenu vrstu bliskosti, koja je veoma moćan afrodizijak.

 

Strastveni poljupci
Takođe, naučite da usnama pokazujete reči strasti. Poljupci stvaraju intimnost i seks postaje pravo vođenje ljubavi. Ne odustajte od poljubaca i uživajte u svom partneru koliko je to moguće.

 

Kada i zašto strast nestaje: Nauka dokazala!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...