Ispovest

Opsednut sam seksom: Punih 8 godina nisam vodio ljubav sa suprugom!

Volim je, ali ne mogu biti fizički blizak sa njom
Sex 29.08.2016. - 21:13h Autor: 24sata.hr
Foto: Thinkstock

Neimenovani muškarac iz SAD-a toliko je očajan da je potražio pomoć psihoterapeutkinje Pamele Stepenson Konoli, specijalizovane za seksualne poremećaje.

 

Ovo je njegova ispovest:

 

"Moja žena je slepa. Ono što me muči je to što se ne mogu fizički povezati s njom. Nedavno sam išao nekom seksualnom savetniku, a on mi je rekao da masturbiram. Ali, osećam krivicu kada to radim. Žena i ja nismo imali seks čak osam godina, a ja imam normalne muške nagone. Osećam kako više ne mogu tako da živim. Volim je, a ne mogu biti fizički blizak s njom. To negativno utiče na našu vezu. Postao sam toliko opsednut seksom da je to počelo ozbiljno da utiče na mene."

 

Hrvatica priznala: Spavala sam sa bivšim dečkom moje kćerke!

 

Ovo je njen savet:

 

"Budite blaži prema sebi. Stalno očajavanje nije način na koji bi trebali da živite. Ti si samo čovek i moraš da pronađeš način da ispuniš svoje potrebe. Ako ti ideja o masturbaciji smeta, imaj na umu kako većina stručnjaka na području seksualne nauke smatra da je umerena masturbacija normalna, zdrava i potpuno prihvatljiva.

 

Jasno je da kvalitet tvog života narušena kad nisi u mogućnosti da posigneš fizičko zadovoljstvo i oslobađanje.  Ti si u poziciji kada moraš brinuti o nekome, a ta promena u vašem odnosu je svojevrstan oblik gubitka koji često vodi depresiji.

 

Ako ne zadržiš svoje fizičko i psihičko zdravlje, nećeš biti koristan ni svojoj ženi. Vežbaj, pokušaj sa meditacijom i jogom kako bi ublažio stres i smanjio opsednutost seksom. Pokušaj da pronađeš neki sport u kojem bi se povezao s drugim ljudima," piše The Guardian.

 

Ključna navika za dugu i srećnu vezu: Nikad se ne biste setili!

Foto: Thinkstock / Ilustracija
Foto: Thinkstock / Ilustracija

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...