Ispovest

Ovaj muškarac pronalazi udate žene preko interneta: Sve žele samo seks!

Pronašao sam stranicu za upoznavanje koja je odlična za ljude u braku koji žele malo strasti sa strane. Razgovarao sam onlajn sa stotinama udatih žena, a neke od njih želele su samo erotsku stimulaciju, otvoreno je priznao muškarac
Sex 20.08.2016. - 21:26h Autor: 24sata.hr
Foto: Shutterstock

Ovaj muškarac zabrinuo se za svoj seksualni život pa se registrovao na stranicu za upoznavanje. Kaže da mu se javljaju udate žene kojima je seksualni život u braku zamro. Ovo je njegova ispovest koju je anonimno napisao na portalu illicitencounters.com.

 

"Pre dve godine sam se probudio na svoj rođendan i shvatio da, kako sada stvari stoje, više nikad u životu neću iskusiti seks. Fit sam i vežbam puno jer želim da živim dugo i da imam dobro zdravlje, a rezultat svega toga je to da mi je libido vrlo visok. Tako sam počeo da živim u tajnom paralelnom svetu i da imam afere sa udatim ženama koje su u sličnim situacijama kao ja. Želeo sam da sve ostane tajno, pa nisam želeo da imam veze sa ženama koje su same, razvedene ili su udovice. Trebale su mi one koje su u braku.

 

Zadovoljavam verenika moje drugarice: Zvala me za kumu, ne znam šta da radim!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Pronašao sam stranicu za upoznavanje koja je odlična za ljude u braku koji žele malo strasti sa strane. Razgovarao sam onlajn sa stotinama udatih žena, a neke od njih želele su samo erotsku stimulaciju "preko žice", ništa više. S nekoliko njih sam se i upoznao licem u lice. Na toj stranici sam pričao s njima o svemu i svačemu, zbližavao se, pričali smo šta nas muči itd.

 

Tako sam počeo kratku aferu s jednom ženom koja je bila udata za dosta starijeg muškarca. Njihov seksualni život završio se pre nekoliko godina. Nakon nje sam upoznao medicinsku sestru koja je, takođe, imala starijeg supruga koji je još uvek bio seksualno aktivan. Ali, ona je želela nešto novo, dosta joj je bilo rutine u krevetu, želela je raznolikost.

 

Vratila se kući iz noćne smene: Šokirala se kada je videla s kim joj muž spava!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Narednih godinu dana imali smo fantastičnu vezu. Nalazili smo se svake nedelje u hotelu. Najpre bismo dugo razgovarali, a zatim imali divlji seks. Nažalost, njen suprug je dobio posao stotinama kilometara daleko, pa smo odlučili da pronađemo nove ljubavnike.

 

Nedavno sam sreo još jednu neverovatnu ženu. Ona i njen muž spavaju u različitim sobama, jer je on učinio neke zaista glupe stvari koje su gotovo uništile njihov brak. Rekla mi je da ne može da podnese da je dotakne. Ali, ona je vrlo strastvena žena i provodimo neverovatne trenutke zajedno.

 

Moram priznati da su sve te afere promenile moj život. Postao sam mnogo ljubazniji, veseliji i srećniji kod kuće."

 

Muža mi je ukrala najbolja prijateljica: Svaki dan gledam kako živi moj život!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs