Obratite pažnju

Zakoni seksi dopisivanja: Šta je poželjno, a šta ne treba da radite ni za živu glavu!

On će vas svakako svojim porukama navlačiti da i vi njemu pošaljete nešto zločesto i prljavo, ali mu vi radije pošaljite nešto zločesto, ali ukusno
Sex
16:00h Autor:
Foto: Profimedia

Seksi porukama danas malo ko može može da odoli i postale su sastavni deo svake veze.

 

Ali, postoji nekoliko pravila koje bi trebalo da poštujete, ali i stvari koje nikako ne smete da radite!

 

Poželjno:

 

- Prepustite se maštarijama
Sigurna zona seksi dopisivanja je takva baš zbog toga što ne dolazi do komunikacije u četiri oka, pa je i vama i partneru prijatnije, pa možete da budete otvoreni o vašim skrivenim željama. Osim toga, seksi poruke su uglavnom u ležernom tonu, pa ni vi ni on ne bi trebalo sve napisano preozbiljno i doslovno da shvatate. Baš zato što je reč o maštarijama, zabavićete se i opustiti i nećete se stresirati oko napisanog, koliko biste se možda stresirali oko izrečenog uživo.

 

- Budite suptilni, a ne previše direktni
On će vas svakako svojim porukama navlačiti da i vi njemu pošaljete nešto zločesto i prljavo, ali mu vi radije pošaljite nešto zločesto, ali ukusno. Igrajte se rečima i šaljite dvosmislene poruke!

 

10 godina ga bezuslovno volela: Nije ni slutila šta njen suprug radi u slobodno vreme! (FOTO)

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

- Koristite seksi poruke za održavanje strasti
Provokativne poruke izvrstan su podsetnik na intimne trenutke u kojima ste oboje uživali i najbolje oružje za izgradnju seksualne tenzije u trenucima kada niste jedno uz drugo, a zahvaljujući kojoj ćete biti još uzbuđeniji kada se konačno sretnete.

 

- Ako ne možete da odolite slanju izrazito vrućih fotografija, šaljite ih Snapchat-om
Aplikacija vam dopušta da drugim korisnicima šaljete fotografije koje će nestati desetak seksundi nakon otvaranja, a ako se odluče na screen shot, o tome ćete dobiti obaveštenje. Svakako mnogo manje rizikujete.

 

Ovo ne radite ni za živu glavu:

 

- Ne pokazujte lice ni na jednoj fotografiji
Ljudi raskidaju, a nekada jednostavno neko vidi nešto što ne bi smeo. A poslednje što želite jeste da vaše golišave fotografije osvanu negde na internetu.

 

Dame, samo navalite: Evo zašto je žensko zvocanje dobro za muškarca!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

- Ne šaljite poruke pod pritiskom
I nemojte da šaljete ništa zbog čega bi vam bilo neprijatno da neko pročita, samo zato što mislite da to neko očekuje od vas. Jer koliko god vas on uveravao da nikad ne bi, muškarci vole da se pohvale sočnim porukama i to treba uvek da imate na umu.

 

- Ne upuštajte se u seksi čet ako nikada niste imali seks u stvarnom životu
Ako vas dvoje nikada niste imali seks, nemoguće je da znate jedno o drugom šta volite, koje su vaše slabosti, a šta vas dovodi do ludila.

 

- Ne šaljite eksplicitne fotografije iz vedra neba
Možda je čovek u prepunom gradskom prevozu i osim njega vašu fotografiju može da vidi još gomila drugih ljudi. Ispipajte teren i vidite da li mu odgovara seksi dopisivanje u tom trenutku. A tek kada vidite da je pogodan trenutak i da je i on za akciju, bacite se na kuckanje i slanje vrućih fotografija.

 

Zašto neke ljubavi traju, a neke ne? Stručnjaci daju objašnjenje!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...