Nauka dokazala

5 najvećih muških fetiša: Ženski aduti koji ih dovode do ludila!

Ukoliko nosite štikle dok sa njim vodite ljubav, to će mu biti najbolji afrodizijak i stimulans
Sex 20.06.2016. - 21:51h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Profimedia

Iako ne postoji zvanična statistika, ovo su najrasprostranjeniji muški fetiši kojima verujemo nijedan muškarac ne može da odoli, piše Cosmopolitan.rs.

 

Grudi i zadnjica
Verujemo da ste pretpostavili, ali da naglasimo da su grudi i zadnjica na vrhu muških fetiša! Zato potpuno razumemo zašto im je "Doggy style" omiljena poza.  Ali da ne zanemarimo i pozu u kojima ste vi gore, okrenuti licem ka njemu, jer su momci priznali da je obožavaju jer mogu da gledaju vaše telo i igraju vašim grudima.

 

Stopala
Možda ste mislile da vaša stopala ne mogu nikog da uzbude, ali nauka je potvrdila drugačije. Ukoliko nosite štikle dok sa njim vodite ljubav, to će mu biti najbolji afrodizijak i stimulans! Ovo je verovatno razlog više da vam stopala uvek budu savršeno sređena.

 

Kada je ovo rekao, znala sam da nemam kud: Razvela sam se brzinom munje!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

 

 

Donji veš
Tokom dana ne može da ga vidi, zato mu i golica maštu! Upravo zbog toga i predlažemo da mu pošaljite mu fotografiju na kojoj se vidi samo deo onoga što ga čega u spavaćoj sovi. Kada krenete u akciju, nemojte odmah skidati donji veš. Nosite ga što duže, jer će "prepreke" sa kojima se suočava dok ne dođe do "onog pravog" dodatno podgrejati atmosferu.

 

Egzibicionizam
Javna mesta za seks nisu dobra ideja ako ne želite da budete uhapšeni, ali sigurno možete pronaći ideju kako da podignete sebi adrenalin bez rizika!

 

Igranje / zamene uloga
Lagano lupkanje po zadnjici ili vezivanje za krevet sasvim je dovoljno da začinite atmosferu u spavaćoj sobi U većini seksi šopova se prodaju rekviziti koji su vam potrebni za to!

 

Kada muškarac odlazi drugoj ženi: Ovo je prelomni trenutak!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...