Savest im ne da mira

Seks zbog kojeg muškarci žale: 3 situacije kada se iskreno kaju!

Iako mislimo da je usputni seks muškarcima super, vrlo retko to ispadne seks bez obaveza
Sex 25.04.2016. - 21:51h Autor: magazin.hr
Foto: Profimedia

Iako će vam možda zvučati neverovatno, muškarci ponekad mogu da se pokaju zbog seksa.

 

Najčešća situacija kada zažale što su se upustili u seksualni odnos jeste kada pređu granicu sa ženom koju smatraju prijateljicom.

 

Iako većina ljudi tvrdi da ne postoji prijateljstvo između muškaraca i žena, a to su pokazala čak i neka istraživanja, čini se da ipak ima i onih koji jako drže do prijateljstva sa suprotnim polom.

 

Naime, seks sa prijateljicom je muškarcima na prvom mestu kada je u pitanju "akcija" zbog koje sledećeg dan zažale. Međutim, seksualni terapeut Džes Brajton kaže da se osećaj krivice može ublažiti ukoliko se postave određena pravila, poput onih da se obe strane usaglase da to neće spominjati ostalim prijateljima i da neće uplitati emocije, piše Men's Journal.

 

Na njoj sve kipi, a puca od samopouzdanja: Za ovom ženom se svi muškarci okreću! (FOTO)

 

Drugo visoko mesto zauzima seks sa bivšom devojkom ili ženom najboljeg prijatelja. Osećaj nelagode ostaje čak i ukoliko je taj prijatelj dao "zeleno svetlo" govoreći da ga ona uopšte više ne zanima.

 

Sa druge strane, zbog seksa sa nadređenom osobom sa posla zažale i žene i muškarci. Muškarcima je to isprva uzbudljivo, međutim, kad se prvi put sretnu na poslu nakon seksa, uglavnom požele da se to nije dogodilo.

 

Dakle, iako mislimo da je usputni seks muškarcima super, vrlo retko to ispadne seks bez obaveza, već počnu da stižu poruke, pozivi, a sa njima i kajanje.

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...