Iskrena ispovest

Lepa kao anđeo, svi zavide njenom dečku: Par krije prljavu tajnu!

Iako joj ponekad ovo jako otežava život, Semi nije potražila pomoć doktora
Sex 19.04.2016. - 15:31h Autor: index.hr
Foto: Ilustracija / Profimedia

Prijatelji uvek zavide Džejmsu Kitsu kada ga njegova devojka Semi Valton nagovara da idu ranije kući kako bi proveli romantično veče.

 

Ali, ono što oni ne znaju jeste da je razlog tome zapravo poremećaj sa kojim se Semi bori već godinama - zavisnost od seksa.

 

Poremećaj se razvio kada je bila u ranim 20-im godinama i zbog njega je izgubila posao, neke prijatelje i brojne ljubavne veze, piše MirrorIpak, uspela je da se skrasi sa Džejmsom sa kojim je već 4 godine u vezi i koji se trudi da što je više moguće ispuni njen ogroman seksualni apetit, iako ga to često jako iscrpljuje.

 

Semi navodi da mora da ima seksualni odnos i do 10 puta dnevno.

 

"Srećna sam što imam Džejmsa. Ne samo što ima izdržljivost da se nosi sa mnom, nego me i ne osuđuje kada imam loš dan", ističe Semi.

 

"U ranim danima naše veze imao sam osećaj kao da sam dobio na lutriji", priseća se Džejms i dodaje da kada više ne može, Semi se okreće svojoj kolekciji seks igračaka, vrednoj 1.500 funti.

 

Moja supruga (30) se ugojila: Više ne mogu da zamislim seks sa njom!

 

Ilustracija / Shutterstock
Ilustracija / Shutterstock

Iako joj ponekad to jako otežava život, Semi nije potražila pomoć doktora.

 

"Mislim da doktori zapravo ne shvataju šta je zavisnost od seksa i kako utiče na tvoj život. Radije ću se sa tim nositi sama i uz Džejmsovu pomoć", otkriva Semi.

 

Problem se pojavio kada je raskinula sa dugogodišnjim dečkom u ranim 20-ima. Stvari su se otele kontroli i počela je da traži sve više partnera. Spavala je i sa prijateljima i sa strancima i mislila je da je to normalno jer se oporavlja od raskida.

 

Ali, uskoro je počela da putuje širom zemlje u potrazi za seksom zbog čega je stalno kasnila na posao i život je počeo da joj se raspada.

 

"Nekada sam bila toliko očajna da bih uradila bilo šta za seks. Heteroseksualna sam, ali bih tražila i žene samo da zadovoljim svoje potrebe", priznaje Semi.

 

Sa Džejmsom je našla sreću i nekoga ko je razume i ne osuđuje. Savetovanje i lekovi protiv anksioznosti nisu joj pomogli, ali zadovoljna je što ima nekoga ko može da je prati, iako Džejms navodi da polako stari i da ni njemu ponekad nije lako.

 

Probudila se s dva muškarca i nečim čudnim na nosu: Cena koju sam platila zbog bludnog života!

 

Ilustracija / Profimedia
Ilustracija / Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...