Neka strast zavlada

4 erotske igrice za divlji seks

Neka vas partner istuče po guzi, dok vi tražite još jer ste bile nevaljale. Zatim stavite povez preko očiju i dugo se ljubite i dodirujte, kako bi uzbuđenje što sporije raslo, jer vas to vodi do vrhunskog orgazma
Sex
11:44h
Foto: Thinkstock

Uživajte u niskim strastima u vašoj spavaćoj sobi uz 4 vruće predigre, koje će dovesti do vatrometa u krevetu. Krenite sa svojim muškarcem u otkrivanje seksualnih čari, koje će vašem intimnom životu udahnuti novu svežinu i energiju.

 

Vremenska bomba

Za ovu jednostavnu igricu potreban vam je jedan sat. Iznenadićete se koliko usporavanje menja stvari na bolje u krevetu. Ne morate čim se ugledate odmah da krenete u akciju bez malo maštovite preigre. Ljubite se polako, od glave do pete, budite kreativni i dodirujte se svuda tako da uzbuđenje što sporije dođe do tačke usijanja.

Robujte strasti goli sa povezom preko očiju

 

Potreban vam je šal ili kravata, koju ćete mu vezati oko očiju. Odvedite ga do kreveta ili nekog drugog mesta i zatim nastavite da ga izazivate – lagano, stidljivo, bezobzirno, kako god poželite. Vi određujete pravila. Neka vam njegovo uzbuđenje bude vodič. Naravno, uloge se mogu i zameniti. Zatvorene oči tokom seksa imaju dve prednosti – povećavaju osetljivost i psihološku ranjivost. Zato povez može biti i snažan afrodizijak i dovesti do eksplozije strasti.

Budite pervezna, loša devojka

Recite partneru šta ste sve pogrešno uradile tog dana - bile ste neljubazne prema drugarici, savile ste se na ulici, a vetar vam je slučajno podigao suknju i otrkio seksi tange. Nakon ovih priznanja kleknite na krevet i zamolite ga da vas kazni što niste bile dobre. Bičem ili rukom dopustite mu da vas istuče po guzi. Osećaj lupanja po zadnjici kao deo predigre zapravo je vrlo prijatan. Prolaziće vas žmarci i osetićete živahnost. Užitak će biti još veći ako se partner igra i sa drugim delovima vašeg tela, koji su mu nadohvat ruke. Ovo je i odlična prilika za upotrebu vibratora.

 

Ulje za masažu za veće uživanje

 

Namažite jedno drugo uljem po celom telu – noge, torzo, grudi, a potom se malo kotrljajte. Bićete iznenađeni kako malo tečnosti može stvoriti potpuno drugačiji osećaj kože na koži. Ulje koje sadrži mentol ili eukaliptus nemojte stavljati na osetljivo genitalno područje.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...