Obratite pažnju

Sa kondomom, analni ili žestok seks: 7 rešenja za najčešće dileme u krevetu!

Ako vaš partner priželjkuje analni seks, priuštite mu to zadovoljstvo jedino ako to i sami želite. Partner koji vas voli i kojem je stalo do vas neće vas siliti ni na šta, pa slobodno zaboravite njegove ultimatume, insistiranja i prohteve
Sex 01.03.2016. - 21:50h Autor: cosmopolitan.hr
Foto: Shutterstock

Dilema 1: svetla - da ili ne?

 

Mrkli mrak nije seksi, i to zapamtite za vjek i vjekova. Svetlo tokom seksa je poželjno, ali bitno je da ono bude suptilno, ambijentalno i zanimljivo. Izbegavajte presnažno i fluorescentno svetlo ako ne želite da svaki deo tela mikroskopski izložite i birajte prigušena, topla svetla koja stvaraju zanimljivu igru svetla i senki. Zato su sveće idealno osvetljenje za seks.

 

Dilema 2: predigra - da ili ne?

 

Apsolutno da! Muškarcima možda ne treba predigra da bi se fizički "pripremili" za seks kao žene, ali daleko od toga da u čarima predigre neće uživati. Poljupci po celom telu, grickanje, oralni seks i maženje koji prethode seksu, pružiće vam potpuno drugačije iskustvo od samog seksa kao takvog. Ne moramo ni da spominjemo koliko intenzivnije.

 

Predigra kojoj muškarci ne mogu da odole: 4 seksi trika da ponovo zapalite vatru u krevetu!

 

Dilema 3: ispljunuti ili progutati?

 

Odgovor na ovo pitanje zavisi jedino i isključivo od vas. Ako vam gutanje sperme apsolutno ne predstavlja ni najmanje zadovoljstvo (osim eventualnog zadovoljstva uslišenja njegove želje), nemojte to da radite. Osim ako ste mazohista koji voli neprijatne stvari. Onda slobodno izvolite. Uostalom, gutanje je nešto što će verovatno u određenoj meri prijatno da iznenadi vašeg partnera, ali definitivno nije nešto što je muškarcima toliko bitno za zadovoljavajući seksualni život.

 

Dilema 4: vi - gore ili dole?

 

Mnogo je važnih faktora koje treba razmotriti kada se u obzir uzme ovo naizgled trivijalno pitanje. Da li volite da u seksu budete dominantni ili volite kada on određuje tempo? Da li je on blizu orgazma ili ste tek počeli? Činjenica je da uvek onaj ko je na vrhu određuje tempo seksa, pa ćete tako, budete li vi gore, mnogo lakše da postignete orgazam. Ali nakon toga, slobodno prepustite vođstvo njemu i priuštite mu podjednako zadovoljstvo.

 

Šta se dešava sa seksom u 30-im: Promena koja oduševljava žene!

 

 

Dilema 5: nežno ili žestoko?

 

Rešenje ove dileme zavisi isključivo od raspoloženja i ličnih preferencija vas i vašeg partnera. Ali svakako se ne ograničavajte samo na jedno, bila to poza, ritam ili mesto seksa. Isprobajte nešto novo i prepustite se. I nežni i žestoki seks imaju svojih čari, a na vama je da se prepustite onome koji vam u datom trenutku pruža više zadovoljstva i uzbuđenja.

 

Dilema 6: analni seks - da ili ne?

 

Ako vaš partner priželjkuje analni seks, priuštite mu to zadovoljstvo jedino ako to i sami želite. Partner koji vas voli i kojem je stalo do vas neće vas siliti ni na šta, pa slobodno zaboravite njegove ultimatume, insistiranja i prohteve. A zaboravite i takvog frajera. Ako međutim i sami želite da isprobate analni seks, zašto ne? Samo se potrudite da to obavite kako treba, uz sve potrebne pripreme.

 

Zašto treba dva puta da razmislite pre analnog seksa: Jedini razlog!

 

Dilema 7: kondom - da ili ne?

 

Iako većina muškaraca oseća izrazitu averziju prema seksu s kondomom, nikada ne pristajte na seks bez zaštite. Ukoliko imate stalnog partnera i pijete pilule za kontracepciju, kondom vam nije potreban, ali ako često menjate seksualne partnere ili jednostavno upoznate nekog novog, obavezno koristite kondom bez obzira na to da li ste na piluli. Jer osim što verovatno još uvek niste spremni da postanete nečija mama, ne želite da pokupite neku polno prenosivu bolest.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...