Dokazano

Biće zauvek vaš ako uradite ovih 6 stvari u krevetu: Muškarci ne mogu da im odole!

Oni uopšte nisu komplikovni kada je seks u pitanju
Sex 27.01.2016. - 14:33h Autor: cosmopolitan.hr
Foto: Thinkstock

Kada je seks u pitanju, frajeri nisu posebno komplikovani. Sve što žele je ovih 6 stvari:

 

1. Žele da vide da uživate

 

Dakle, nemojte da se suzdržavate i nemojte da se stidite da pokažete koliko vam se sviđa to što vam radi, koliko uživate, i koliko vas usrećuje. Njegovom egu će to da bude najveći kompliment.

 

2. Žele da budete entuzijastični

 

Što bi značilo da bi voleo i cenio bilo kakav vaš angažman. Jer shvatate naravno da nije baš preseksi kada jednostavno ležite i puštate njemu da obavlja sav posao, zar ne?

 

Šta sve seks leči: Umesto lekovima, okrenite se vođenju ljubavi!

 

3. Žele da imate smisla za humor

 

Seks je čudan i u seksu svašta može da se dogodi. Od čudnih zvukova, iscedaka, grčeva, padova, udaraca, sudaranja... Ali kada se takve stvari dogode (a potpuno je normalno da se događaju), on ne želi ženu koja će početi da šizi ili kojoj će biti neugodno. Želi ženu koja će da se nasmeje, možda našali i da nastavi da uživa!

 

4. Žele da budete voljni da eksperimentišete

 

Ne morate svakodnevno da smišljate nove igre i poze, ali povremeni noviteti začiniće vaš seksualni život. Možda vam se ne svide, ali barem ćete znati da ste probali, a možda vam s druge strane seksualni život dosegne neku potpuno novu dimenziju!

 

Nikad vam ne bi palo na pamet: 5 stvari koje uništavaju seks!

 

5. Žele da ste samouvereni

 

On voli vaše telo i opsednut je njime, zato nemojte da ga pokrivate. On zna kako izgledate i sviđa mu se kako izgledate i želi ženu koja će otvoreno da ga zavodi svojim atrubutima bez srama i koja, ako već ne zna šta radi, barem nastoji da ostavi takav utisak.

 

6. Žele da otvoreno komunicirate

 

Niko se nije naučen rodio, a i ukusi svih nas se razlikuju. Kako bi na svoje i vaše zadovoljstvo posao odradio što bolje, važno je da razgovarate o tome šta vas uzbuđuje i šta biste voleli da isprobate ili promenite. A što više budete znali o željama jedno drugog, to će vam seks biti bolji!

 

Seks bez izgovora: Najbolje poze za svaku priliku!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...