Izbegnite propast

2 stvari su presudne za najbolji oralni seks: Da li ih primenjujete?

Možda će neko da da samo onoliko koliko partner očekuje da primi ili iz obaveze i društvenih očekivanja. Koji god razlog da je u pitanju, jedna stvar je zajednička: osoba koja daje to ne radi zato što želi, već iz dužnosti ili zato što očekuje nešto zauzvrat
Sex 18.01.2016. - 19:21h
Foto: Shutterstock

Oralni seks je umetnost, ali i izvor najvećeg zadovoljstva za oba partnera. Međutim, ako niste upoznati sa ove dve stvari, mala je verovatnoća da ćete uživati u njemu, a kamo li vaš partner. Zato, pamet u glavu i čitajte dalje.

 

Davanje radi samog davanja

 

Kada je oralni seks u pitanju, davanje je je upravo to: samo davanje. U pitanju nije jednostrano iskustvo – jedna osoba pruža zadovoljstvo, a druga ga doživljava. I ovde leži izvor najvećeg broja problema. Možda neko ne želi da daje jer ne dobija ništa zauzvrat. Možda je neko spreman da da samo onoliko koliko je primio. Možda će neko da da samo onoliko koliko partner očekuje da primi ili iz obaveze i društvenih očekivanja. Koji god razlog da je u pitanju, jedna stvar je zajednička: osoba koja daje to ne radi zato što želi, već iz dužnosti ili zato što očekuje nešto zauzvrat.

 

Koliko ste stvarno perverzni: Psiho test otkriva!

 

Oba ova stanja imaju usiljeni element umesto velikodušnog i emotivnog. Bez iskrene naklonosti ili velikodušnosti, ne postoji iskrenost, a ljudi podsvesno kupe sve suptilne signale neiskrenosti. Možemo da znamo kada neko priča sa nama samo zato što želi da nam nešto proda ili je zainteresovan samo za seks. Kada osetimo neiskrenost, automatski krećemo u suprotnom smeru. U nama se javlja osećaj gađenja i prezira. Kada radimo nešto što ne želimo ili iz prostog osećaja obaveze, šaljemo podsvesne signale naše neiskrenosti, a to odbija partnera. A sve to definitivno nije željeni efekat kada želimo da on doživi orgazam.

 

Ključni potez da doživite orgazam: Ove dve stvari garantuju vrhunac!

 

Želja da budemo nesebični

 

Stvari se menjaju kada dajemo jer to zaista želimo. Kada ne postoji osećaj obaveze ili pritiska, možemo da uživamo u onome što dajemo, radi samog davanja i želje da učinimo drugu osobu srećnom. Kada dajemo zato što želimo da dajemo, to činimo jer uživamo u tome. Kada drugima pružamo zadovoljstvo, to i nama stvara osećaj zadovoljstva. Ovo je ključ neverovatnog oralnog seksa. Zato, sledeći put kada se sa partnerom nađete goli, ne pitajte šta on može da učini za vas, već šta vi možete da učinite za njega.

 

Nikad vam ne bi palo na pamet: 5 stvari koji vam uništavaju seks!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...