Obratite pažnju

Neće vam oprostiti: Stvari koje muškarci ne podnose u krevetu!

Lista od pet totalno nepoželjnih stvari pomoći će vam da ne ponavljate greške preko kojih oni teško prelaze
Sex
09:18h Autor:
Foto: Thinkstock

Nemojte da kvarite zabavu tako što ćete u krevetu da se ponašate nedolično, poručuju muškarci. Lista od pet totalno nepoželjnih stvari pomoći će vam da ne ponavljate greške preko kojih oni teško prelaze.

 

1. Plakanje

 

Emotivni izlivi tokom ili posle seksa, trebalo bi da izražavaju radost i bliskost, a mi često postanemo neuračunljive kad nas obuzmu emocije. Možda ste se rasplakale od sreće, ali momcima to deluje krajnje neuravnoteženo i odbojno.

 

2. Razgovor o deci

 

Čak i ako zapravo nastojite da napravite bebu, pričanje o tome nije podsticajno. Pustite da priroda obavi svoje, a vi se usredsredite na uživanje i zabavu.

 

10 najvećih problema u seksu: Samo žene ih razumeju!

 

3. Kritikovanje

 

Komentari o tome da mu erekcija baš ne uspeva, ili da vam se ne sviđa njegov stil, neće ništa popraviti. Potrudite se više, ili predložite da se odmorite, pitajte ga šta želi ili mu pokažite šta se vama sviđa. Ima puno konstruktivnih načina da igra uzme maha i postane uzbudljiva.

 

4. Dosađivanje

 

Ako se ponašate kao da vam je dosadno ili ste toliko umorni da ne možete da sprečite zevanje, on će biti s pravom uvređen. Uključite se, odagnajte umor ako ste se već upustili u seksualnu igru, preuzmite inicijativu, ako je to način da vam bude uzbudljivije.

 

Muškarci otkrili 3 najvažnije stvari tokom seksa!

 

5. Previše priče ili ćutanja

 

Previše priče ubija erotsko raspoloženje. Možda ste nervozni ili se uvek raspričate kad ste uzbuđeni, ali kontrolišite se, jer će se on pitati da li vi to zapravo pokušavate da izbegnete seks i šta nije u redu. Isto tako deluje i potpuna tišina.

 

Da li on radi nešto pogrešno ili vi ništa ne osećate, pa ne puštate ni glasa? Govorite malo, ali sadržajno, recite mu koliko vam prija to što radi, ili još bolje, oglasite se zvucima zadovoljstva.

 

Top 5 seks poza iz muškog i ženskog ugla: Potpuno drugačija viđenja!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...