Pročitaj ga odmah

Lažu, mažu i glume finoću, sve sa jednim ciljem: 3 tipa muškarca koji od tebe žele samo seks!

Dok vi maštate o vezi, njemu ni na kraj pameti nije ništa ozbiljno sa vama
Sex
21:32h Autor:
Foto: Thinkstock

Svet je prepun "namazanih" mušakaraca, čije misli ne možete lako da pročitate. I dok vi maštate o vezi, njemu ni na kraj pameti nije ništa ozbiljno sa vama, već samo malo zabave ispod pokrivača.

 

Prepoznajte ih - ovo su tri tipa muškarca koji od vas žele samo seks!

 

Uglađeni švaler

 

On definitivno nije "sirovina" koja bi pri prvom susretu rekla da bi želeo da vas odvede u krevet. Ume vrlo brzo da se uvuče pod kožu, svako obraćanje vama počinje sa sunce, lepotice, mico, pile i još sijaset sladunjavih poštapalica. Voli da vas povremeno pomazi po kosi ili da vas značajno pogleda. Trudi se da bude džentlemen, jer zna koliki je to plus u ženskim očima. Neće vas odmah zvati kod njega u stan, u stanju je da stalno ide sa vama na kafu i da se pretvara da ga zanima šta mu pričate. On je od one vrste koja bi se i na Mesec popela, samo da vas odvuče u krevet.

 

Kako da osvojiš muškarca: Savet, uputstvo i upozorenje kojih moraš da se pridržavaš!

 

 

Uporni mađioničar

 

Tu je pa nije, sve po fazama. Pojedinim danima ne možete da ga se otarasite, šalje gomilu poruka ili zove samo da bi vam čuo glas. Taman se naviknete da je tu i zainteresujete se, a onda kao da je u zemlju propao. Nastavite da živite svoj život, skoro ga i zaboravite, kad eto njega opet! I to sa sve pričom kako ste mu mnogo nedostajali, da je stalno mislio na vas, ali da je bio u užasnoj gužvi. Kad se vidite, mada je to vrlo retko, ima potrebu da vas čačka i dodiruje. Vi mislite kako je simpatično što je pomalo stidljiv, a on razmišlja koliko još treba da glumi budalu ne bi li vas konačno odveo ispod čaršava.

 

Elokventni egomanijak

 

Naravno da svaku rečenicu počinje sa Ja. Dok šetate gradom, staje ispred gotovo svakog izloga ne bi li video kako mu se trbušnjaci ocrtavaju preko džempera. Mada su to retki momenti kad vas pozove da prošetate, jer on bi radije da vas što pre namoli da dođete kod njega. Ne bi on mnogo čekao da dođete u njegov stan, pre bi da imate seks u njegovim kolima, ali koči ga to što ne želi da se njegova "bebica" nimalo ne isprlja, jer je za automobil vezaniji nego za pola svoje porodice. Neverovatno je slatkorečiv, mada je neosporno pametan. Ume da vam složi takve rečenice, posle kojih 2 dana pokušavate da dešifrujete šta je želeo da kaže.

 

Muškarci prave razliku: Ovo odvaja vođenje ljubavi od običnog seksa!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...