Kobne greške

Goli pred partnerom: Ovih 6 rečenica ne smete nikako da mu kažete!

Žena nikada ne bi smela da se izvinjava zbog svog izgleda, pa tako ni zbog "nedostataka" na telu
Sex 06.12.2015. - 16:24h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Shutterstock

Skinuti se pred drugom osobom je čin najveće intimnosti i normalno je da pri tome osećamo neprijatnost. Ali ako je osoba pred kojom smo goli ona prava, ona će da učini sve da taj osećaj nestane. Žena nikada ne bi smela da se izvinjava zbog svog izgleda, pa tako ni zbog "nedostataka" na telu. Ovih 6 rečenica nijedna žena ne sme da kaže kada je gola – jer dobar seks je seks pun samopouzdanja.

 

1. Nemoj da me gledaš

 

Umesto toga razmišljajte ovako: "Gledaj me. Celu mene. Ovo telo ti pruža mnogo intimnosti, strasti i zabave. Ništa nije više seksi u ovom trenutku od mog golog tela. Uzmi ga celog."

 

Svaka žena treba da zna do 25. godine: 10 pravila za dobar seks!

 

2. Mrzim svoje...

 

Sami odlučujemo o tome što nam je ili nije seksi, ne odlučuju o tome časopisi ili modna industrija. Ako verujemo da smo seksi, takvi ćemo i biti. Naša tela su savršena svaki dan, a pogotovo u trenutku intimnosti. I budimo realni – samopreziranje samo "ubija" ugođaj.

 

3. Sviđa li ti se moja...

 

Ovo nije vreme za traženje potvrde o tome da li je neki deo vašeg tela lep. Tako ćete samo da stvorite utisak nesigurne osobe, a partner će to da shvati. Osećati se neprijatno kada ste goli je normalno, ali što se više držite tog osećaja to će vam biti teže da ga se rešite i da zavolite kožu u kojoj ste.

 

Nisu materijal za brak: Ovih 7 tipova muškaraca izbegavajte!

 

4. Ugasi svetlo

 

Jedna stvar je ako želite da smanjite svetla kako biste dodatno začinili seks i stvorili vreliju atmosferu, ali ako želite da se sakrijete u mraku, to je druga stvar. Ako vas neko osuđuje na svetlu, ne zaslužuje da vas ima u mraku.

 

5. Oprosti zbog mog (određenog) dela tela

 

Uživanje i uzbuđenje izostaće ako ćete partneru da se izvinjavate zbog svojih "nesavršenosti". Partner bi trebalo posebno da voli deo vašeg tela zbog kog se osećate nesigurno kako bi vam pokazao da ste predivni i seksi baš takvi kakvi jeste.

 

6. Ne želiš to da vidiš

 

Ako uskraćujete partneru određene delove svog tela, uskraćujete i sebi i njemu bolji seksualni doživljaj.

 

Nezaboravan seks: 5 muškaraca priznalo šta će pamtiti do kraja života!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...