Ne osuđujte ih bez dokaza

Ni orgazam, ni hvaljenje: Tri najvažnije stvari u seksu za svakog muškarca!

Otkrijte šta je to jačem polu zauzima prva tri mesta kada je reč o akciji ispod pokrivača
Sex 01.12.2015. - 12:43h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Profimedia

Iako žene vrlo često misle da su muške fantazije uglavnom perverzne, većina zapravo u seksu želi da im ispunite ove tri jednostavne stvari, prenosi Cosmopolitan.rs.

 

Zato ih ne osuđujte, već otkrijte šta je to jačem polu zauzima prva tri mesta kada je reč o akciji ispod pokrivača.

 

1. Seks sa uključenim svetlom

 

Možda vam deluje strašno već u prvom trenutku, jer je mrak odličan saveznik sa sakrivanje nedostataka, ali muškarci su se izjasnili da bi bili izuzetno srećni kada ne biste ugasili sva svetla! Opustite se, oni ne vide male nesavršenosti na telu, celulit ili malo viška na stomaku.

 

Oni vide prelepo žensko telo sa svim manama i vrlinama, i baš u tome uživaju. I ne samo da žele da lepo vide žensko telo, već i oči, izraz lica tokom seksa. Napravite izuzetak, ostavite svetlo i uživajte u ljubavi bez razmišljanja o svojim manama.

 

Mračna strana njegove mašte: 6 činjenica o muškarcima koji vole analni seks!

 

2. Pokažite da uživate. Ili ne uživate

 

Žene su sklone malim lažima kako ne bi povredile partnere. Međutim, muškarci su priznali da ne žele takve povratne informacije! Ukoliko vam nešto ne prija, oni žele da to znaju kako bi ispravili, poboljšali svoju tehniku. Ako vam ne prija nešto što je uradio tokom seksa, recite mu otvoreno.

 

Budite iskreni, pokažite mu kako i šta da radi. Ne samo da će to ceniti, već će ga i obradovati činjenica da se trudite oko vašeg odnosa, a sigurno ćete i vi više uživati.

 

3. Orgazam im nije najvažniji

 

Priznajte, i vi ste toliko puta pomislile da je muškarcu najbitnije da dostigne vrhunac tokom seksa! Međutim, muškarci kažu da su im 2 stvari važnije: uživanje u ženskom telu, oblinama, lepoti i pružanje zadovoljstva svojoj dami! Treće mesto zauzela je predigra, a tek nakon nje orgazam.

 

Top 5 seks poza iz muškog i ženskog ugla: Potpuno drugačija viđenja!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...