Istina

Muškarci poniženi: Žene uzbuđuje samo jedna stvar, a one toga nisu ni svesne!

Istraživanje je otkrilo da žene lude za ovim u seksu, dok toga nisu ni svesne
Sex 12.11.2015. - 18:35h Autor: smedia
Foto: Thinkstock

Kada su u pitanju isključivo fizičke karakteristike, ono na šta se žena loži kad se muškarac skine može dosta da ga učini privlačnijim u njenim očima. Znamo kako zvuči, ali da je stvarno tako, sada potvrđuju i istraživanja.

 

Jedna od najčešćih seksističkih primedbi kad su pitanju žene upravo je postala činjenica, bar ako pitate istraživače vođene Brajanom Mautzom koji su ovog ponedeljka objavili rezultate istraživanja čije će postavke uznemiriti mnoge muškarce.

 

Studija koja je sprovedena na 105 mladih Australijki, a koncentrisala se na to kako one rangiraju privlačnost kod muškaraca, pokazala je da veličina zaista jeste važna.

 

Ženama koje su učestvovale u istraživanju gledale su kompjuterski izmenjene fotografije golih muškarca i ocenom od jedan do sedam određivale nivo ukupne seksualne privlačnosti. Ono što nije bilo iznenađujuće jest da one većinom široka ramena i uske bokove smatraju privlačnijim, ali otkriveno je i da je veličina penisa usko povezana s količinom privlačnosti.

 

Izazov za nezaboravan seks: Jedina stvar koja dokazano vraća strast!

 

"Pokazali smo da je veličina penisa ustvari važna na nekom nivou, ali i još važnije, u interakciji je s drugim predispozicijama”, pojasnio je Mautz.

 

Na primer, veličina penisa imala je veći uticaj na nivo privlačnosti prema modelima koji su visoki, s obzirom na to da su proporcije nešto što je očigledno ipak bitnije ženama.

 

Iz tog razloga je zaključeno da postoji velika mogućnost da je ipak visina, a ne veličina penisa, najvažnija stvar koja se procenjuje kod privlačnosti

 

“Pomislili biste da će veliki penis biti od pomoći nižim muškarcima. On povećava privlačnost, ali oni su još uvek niže na lestvici ukupnih rezultata”, pojasnio je.

 

I dok je veličina važna, studija ipak nije pokazala da je ona jedina bitna: naime, ne treba zaboraviti da u istraživanje nisu uključeni faktori kao što su socijalni status, količina imovine ili druge karakteristike vidljive u socijalnoj interakciji.

 

Uputstvo za običnu devojku: Evo kako da postanete fatalna zavodnica preko noći!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...