Iznenadite ga

Ne smeju da priznaju: 7 stvari koje svaki muškarac želi u krevetu, ali se plaši da traži!

Koliko god vam ovo bilo pomalo neprijatno, ako mu priuštite seksi uzdahe budite sigurni da će vaše igrice u krevetu dostići viši nivo
Sex 07.11.2015. - 18:26h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstock

Koliko puta ste samo pomislile šta on tačno želi u krevetu i kako da mu priuštite vrhunski užitak? Znamo da vas je to pitanje stalno mučilo, pa smo se potrudili da saznamo šta momci zapravo žele u krevetu.

 

Spremite se dobro jer ćete se iznenaditi!

 

1. Pravljenje prvog koraka
Ništa ne može da otkrije koliko ga želite nego nagli zagrljaj i poljubac. A dalje znate gde to vodi... Dakle, preuzmite incijativu.

 

2. Priuštite mu užitak
Da li volite kada nešto dobijete, a da niste ni pitali? Dakle, ni momci se ne razlikuju po tome od vas. Zato vam savetujemo da odaberete njegova omiljena mesta za seks i koristite male trikove u krevetu (koje on obožava).

 

3. Seksi garderoba
Odaberite specijalan outfit za veče, kome on neće moći da odoli. Fokusirajte se na boje koje on voli, i naravno uskladite dobar veš sa celokupnim stajlingom.

 

Svaka žena treba da zna do 25. godine: 10 pravila za dobar seks!

 

 

4. Uzdasi
Koliko god vam ovo bilo pomalo neprijatno, ako mu priuštite seksi uzdahe budite sigurni da će vaše igrice u krevetu dostići viši nivo. Otvoreno mu recite šta želite i šta vam se sviđa. Bonus: Priuštite mu prljave razgovore.

 

5. Zaboravite na krevet i pronađite novo mesto
Znamo da pričamo o stvarima koje momci žele u krevetu, ali ko kaže da je za dobar seks potreban dobar krevet? Pronađite neko drugo mesto u kući i naravno- uključite nove poze. Veoma hrabri parovi mogu slobodno da isprobaju seks i van kuće!

 

6. Običan seks
Ako ste zaljubljeni, sigurni smo da uživate u vođenju ljubavi sa svojim partnerom. Ali ponekad običan seks, u kojem ćete zadovoljiti sve svoje potrebe je ono što vam treba. Nemojte nikada da zaboravite na svoje najdublje telesne želje! A verujte da će mu se svideti i ova vaša nova uloga!

 

7. Romantičan seks
Možda će vam ovo na prvi pogled delovati šokantno, ali većina momaka povremeno voli da napravi pravu romantičnu atmosferu. Ruže u spavaćoj sobi, vino i mirisne sveće, sa dugim poljupcima i zagrljajima će vas još više zbližiti.

 

Ko je nastran u seksu, a ko romantičan: Mesec rođenja otkriva!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...