Probajte već večeras

Vrhunska zavodnica, kraljica oralnog seksa: Top 3 saveta da ga potpuno izludiš!

Menjajte poze i uključite sve raspoložive alate u to - ruke, jezik, grudi... Možda i led, čokoladu, šlag ili pokoju seksi igračku
Sex
23:44h Autor:
Foto: Shutterstock

Oralni seks je jedan od omiljenih puteva do zadovoljstva za muškarce.

 

Neke žene ga obožavaju, druge se gade, ali većina se uvek pita da li postoji nešto što bi mogla da uradi tokom oralnog seksa, a što bi izludelo njenog muškarca!

 

Sve je individualno, ali postoje tri saveta koja bi trebalo da usvojite ako želite da postanete kraljica oralnog seksa!

 

1. Glasanje
Znamo da želite da zadovoljite svog muškarca, ali ako želite da on bude oduševljen i da sve to podignete na viši nivo, morate da mu pokažete da je i vama tada dobro, isto kao i njemu, iako možda oboje znate da to nije tačno. Glasanje i kontakt očima su sasvim dovoljni za neka nova osećanja. Isprobajte to već večeras.

 

Oralni seks vodi u pakao: Reakcija turske voditeljke hit na internetu! (VIDEO)

 

 

2. Raznolikost
Raznolikost je svakako ključni "sastojak" svakog oralnog seksa. Ritam je izuzetno važan, ali vaši potezi bi trebalo da imaju i neke varijacije. Menjajte poze i uključite sve raspoložive alate u to - ruke, jezik, grudi... Možda i led, čokoladu, šlag, pokoju seksi igračku...

 

3. Dodatni savet
Prilikom oralnog seksa nije potrebno uključiti ceo njegov penis, jer se većina ključnih nervnih završetaka nalazi na samom vrhu. Zato se fokusirajte na taj deo.

 

Kako zaista izgleda analni seks: 8 žena otkrilo svoja iskustva!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...