Strastveni užitak

Nije dovoljno samo znati, primenite ih: 3 važna uslova za dobar seks!

Sveće, seksi veš i muzika nisu dovoljni, ako pre toga ne ispunite ova 3 važna uslova.
Sex 31.10.2015. - 18:06h Autor: lovesensa.rs
Foto: Shutterstock

Dr Laura Berman je svetski poznati stručnjak u oblasti seksualnog obrazovanja i voditelj popularne emisije na TV Opre Vinfri. Objavila je brojne knjige o seksualnosti, među kojima su i "Kako razgovarati sa decom o seksu", "Nije do njega, već do vas", "Seks pun ljubavi" itd. Uglavnom su nam poznata njena "važna tri uslova za dobar seks", ali budimo iskrene - da li ih redovno primenjujemo?

 

1. Prvi uslov - snažno i zdravo telo

 

Ovde je reč o mišićima. I njihovoj snazi. Laura ističe da je veoma važno imati snažne pelvične mišiće koji doprinose opštem zdravlju reproduktivnih organa. U seksu, ovi mišići mogu učiniti čuda u pogledu telesnih reakcija na partnerovu stimulaciju. Zato je pravilo "broj 1" održavati njihovu snagu i to pomoću Kegelovih vežbi. Nekoliko stotina dnevno - to je mera koju preporučuje dr Berman.

 

Seks je bio žestok, trajao je 1 minut: Šokantne izjave poznatih koje će vas nasmejati!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

2. Drugi uslov - kreativan duh

 

Šta je to u knjizi "Pedeset nijansi siva" što je privuklo toliku pažnju čitalaca? Nije poenta u tome što pokreće libido, već što inspiriše žene da pronađu i ojačaju sopstveni "mišić za fantaziju". Jedna od ključnih erotskih tačaka zasniva se na potpunoj predaji, dakle fantaziji koja se lako može dopasti "alfa" ženama. Dozvolite svom partneru da preuzme potpunu kontrolu, zakažite i dejt "potpune predaje" s njim, a ako vam to nipošto nije po ukusu, osmislite zajedničku strategiju za jačanje fantazije. Kreativnost je važna iz jednostavnog razloga - najsnažniji seksualni organ je mozak!

 

3. Treći uslov - otvoreno srce

 

Koliko god da priželjkujemo duboke i snažne seksualne doživljaje sa partnerom, dešava se da nam svakodnevica ili nešto što on kaže i učini u trenutku zatvori srce. I ta se reakcija može otkloniti vežbom. Zamislite takvu situaciju, a onda zamislite i kako vam se srce otvara, poput cveta. Zamislite kako vam se grudni koš širi i puni svetlom. Tako će se pokrenuti kanali ljubavi, radosti i - pre svega, seksualne energije.

 

Kako je Kluni završio u krevetu sa Sindi Kraford: Šta bi Amal rekla na ovo?

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...