Saznajte

Među čaršafima je glavna: 8 osobina žene koja je dobra u krevetu!

Ponekad to bude baš ona koja se zagonetno smeška, a ponekad je to ona koja izgleda potpuno nevino i nežno
Sex
22:44h Autor:
Foto: Shutterstock

Sigurno ste se dosta puta pitali kako prepoznati da li je žena dobra u krevetu.

 

Nije lako prepoznati koja žena će biti dobra u krevetu. Ponekad to bude baš ona koja se zagonetno smeška, a ponekad je to ona koja izgleda potpuno nevino i nežno.

 

Visoke štikle, kratka suknja i "prati me" hod otkirvaju jako malo. To su znaci da žena želi pažnju, ali nisu znaci da je ta žena dobra u krevetu. Međutim, ovo su znaci koji vam otkrivaju da je pred vama žena koja zna šta radi u postelji:

1. Poručila je italijansku hranu za večeru

 

Čuvajte se onih "ne znam, šta ti želiš da radiš" devojaka. Žena koja zna i jasno kaže šta želi, čak i kad odgovara na najtrivijalnije pitanje, je žena koja će biti odlična u krevetu. Dobri ljubavnci preuzimaju odgovornost za svoje zadovoljstvo.

 

Tajna zapisana na 16 stranica: Ovo je žena koja je naterala Tita da kleči pred njom!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

2. Nije stidljiva

 

U prošlosti žene nisu mogle da spavaju sa dovoljno muškaraca da bi znale šta žele. Danas su one mnogo iskusnije i zahtevnije.

3. Pojede sve sa tanjira

 

Obratite pažnju kako žena jede hranu. Da li je senzualna ili pak grabljiva. Žena koja jede polako uglavnom voli da vodi ljubav satima.

4. Obožava sladoled

 

Istraživanje je pokazalo da su osobe koje vole sladoled od kafe dramatične, zavodljive i najkompatibilnije sa osobama koje najviše vole jagodu. Fanovi vanile su nežne i mazne i najbolje se slažu sa fanovima voćnih sladoleda. A ljubitelji čokoladnih sladoleda se najbolje slažu sa istima.

 

Oženjeni muškarci ih jure: Glavne osobine moderne ljubavnice!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

5. Imitira dok priča

 

Prva stvar koju treba da potražite kod partnera je da li imitira vaš način pričanja. Ako se verbalno izražavanje žene poklapa sa partnerovim, sasvim sigurno će se poklopiti i neverbalno.

 

6. Zna kako izgleda orgazam

 

Mlade žene često nisu dovoljno opuštene da bi doživele orgazam. Starije žene znaju tačno šta žele i to i kažu. One shvataju da što više orgazama imaju, to je bolje i za muškarca.

7. Dobro se ljubi

 

Najbolje ljubavnice su žene koje znaju da stvore seksualno iščekivanje. Počnu sa malim poljupcima a onda možda poliže partnerove usne i sisa mu donju usnu, dok se usput igra sa njegovom kosom ili telom. To je kao ples - kaže Kadelova.

8. Dobro pleše

 

Ples i seks su povezani. Ples je energičan i govori da je u dobroj kondiciji, ali ono što je stvarno bitno u plesu a i seksu je samopouzdanje.

 

Uvek će oženiti opasnicu: Evo zašto muškarci ostavljaju dobre devojke!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...