Pročitajte

Kako izgubiti dečka za 10 dana: Novinarka probala scene iz filma, evo šta se desilo!

Sudbina je slučajno nametnula da mlada Džulejn baš tada uplovi u novu romansu, a "žrtvu" je upoznala dok je bila na poslovnom putu
Sex 15.09.2015. - 21:54h Autor: Blic
Foto: Profimedia

Sećate li se filma „Kako izgubiti dečka za 10 dana” sa Kejt Hadson i Mejtu Mekonahijem u glavnim ulogama? Mlada novinarka Endi Anderson piše za Kosmopoliten, dobije od urednice temu o tome šta žena treba da radi kako bi oterala muškarca od sebe.

 

Novinarka portala „New York Mag” pristala je da učini isto. Doduše, kada se dogovarala za tu temu bila je pijana. Dakle činila je sve ono što mi žene radimo nesvesno (ili svesno) kada teramo muškarca od sebe. Sudbina je slučajno nametnula da mlada Džulejn baš tada uplovi u novu romansu, a „žrtvu” je upoznala dok je bila na poslovnom putu.

 

On je upravo dopustovao iz Njujorka, što je bilo idelano jer je ta veza već imala „rok trajanja”, upravo tih desetak dana. Evo kako je izgledao njen dnevnik:

 

Karma uvek dođe po svoje: Bivša ljubav se vraća u život ova 3 horoskopska znaka!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

1. DAN - Zivkanje do besvesti

 

Prema radnji filma čija radnja mi je bila inspiracija za ovajd poduhvat, muškarci mrze kad ih žene previše zivkaju. Držeći se toga, telefon nisam ispuštala iz ruku. Pošto sam u hotelu imala loš signal, više sam slala (čitaj: bombradovala ga) poruke. Očekivala sam burniju reakciju, ali naprotiv, njemu je to bilo potpuno ok. Prihvatio je igru i odgovorio na svaku. Čak je bio i duhovit.

 

2. DAN - Neprijatne molbice

 

Miler Lajt (ime žrtve) OBOŽAVA fudbal. Kad god smo zajedno gledali utakmicu, on  je bio vidno uzbuđen (ne seksualno). Šta sam ja radila? Sve ono što bi svaka žena trebalo da ne radi. Davala mu „konstruktivne savete” o tome kako ne bi trebalo da se nervira i kako kladionica nikada nikoga nije obogatila. Na kraju bih ga čvrsto zagrlila i tepala mu. Iako mu se nadimak „pufansto bubulence” nije dopao, vremenom se i na to navikao. Pa, zar nije duša?

 

Surova istina: Šta ubija brakove u Srbiji!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

3. DAN - PIŠI „PROPALO”

 

U filmu Endi se plako ali sigurno useljava kod Bena. Donosi sve svoje plišane igračkice, rozikaste stvarčice, pižamu, stvari za higijenu, tampone…Kako nemam nijednu tipično žensku stvar, odlučila sam se da ga zatrpam ulošcima, ali…Ispostavilo se da ovo čeljade u svom kupatilu ima poseban ormarić za goste, gde se među ostalim stvarima nalaze i tamponi. Ko bi rekao?

 

4. DAN - MOJ IZBOR FILMA

 

Miler je rekao da je moj red da izaberem film,a ja sam to spremno dočekala i donela dva za koja sam znala da neće ostati ravnodušan „Planina Broukbek” i „Dobili ste poštu”. Ništa romantičnije od ljubavi dva gej tipa i urenebesne Meg Rajan. Ipak, on je nije zatvarao usta, prepričajući mi svje životne dogodovštine.

 

5. DAN - HRANA

 

Kako nisam mogla da glumim da sam žestoki vegan jer sam već pojela tonu slanine pred njim, morala sam da smislim nešto drugo. Naime ne znam jesam li već pomenula, ali Miler fantastično kuva, i verujem da je toga svesan. Kada mi je napravio sendvič (mislim da je to bio najbolji koji sam probala u životu) ostavila sam pola i rekla da ne mogu da ga pojedem do kraja. I, da. Mislim da je to bila najbizarnija stvar koju sam uradila u ime novinarstva.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

6. DAN - ZVOCANJE

 

Ako išta znam o ljudima, a ne znam mnogo, to je da svi mrze zvocanja. Imaš mišljenje? Super, zadrži ga za sebe. Pogotovo ako je vezano za negativan stav prema hedonistima. Miler na svu sreću ne puši cigarete, ali puši tompuse. Svakodbnevno sam mu prebacivala koliko je to loše, koliko je nezdravo i ružno, ali sve što sam dobila je klimanje glavom.

 

7. DAN - UŽASAN SEKS

 

Nisam se previše trudila da uništavam i ovo malo zadovoljstva koje imam u svom siromašnom privatnom životu. Tako da sam ovaj deo preskočila.

 

8. DAN - UŽASAN MUZIČKI UKUS

 

Bila sam sigurna da će me zbog ovoga zamrzeti i zauvek izbaciti iz svog života. Ipak, ispostavilo se da ovaj tip obožava Stivi Niks čijim sam pesmama želela da mu zagorčam život.

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

9. DAN – PRIČA O ZAJEDNIČKOJ BUDUĆNOSTI

 

Navodno frajeri beže što dalje od ovakvih tema. Ipak, iz nekog razloga Mileru je ovo bilo simpatično. Čak se i nasmejao kada sam rekla da bih želela da imam petoro dece, velikog retrivera i farmu.

 

10. DAN – ODVAJAMO SE FIZIČKI

 

Miler se vraća u svoj rodni Njujork, ja ostajem u svom gradu. Nema romantičnog kraja, ali ja jesam izgubila svog čoveka. Ukoliko ste nekome simpatični, možete činiti razne gluposti, ali on ih neće (u početku) videti na način na koji bi možda trebalo. Ne znam kako će se priča između Milera i mene završiti, ali znam da ću ga pozvati kada se sledeći put nađem u Central parku.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...