Svašta

Sumnjao da ga žena vara, pa unajmio detektiva: Otkriće ih frapiralo!

Suprug je unajmio detektiva nakon što je primetio da njegova supruga kupuje mušku odeću i da je platila odlazak u Diznilend za dve osobe
Sex 11.09.2015. - 20:08h
Foto: Shutterstock

Amber Telford (33) iz Jute uhapšena je nakon što je priznala da je imala seks sa maloletnim momkom, kojeg je upoznala u školi u kojoj je držala časove plesa. Ona je osuđena na 33 dana zatvora i 150 sati društveno korisnog rada, nakon što je muževljev privatni detektiv otkrio da Amber upražnjava seks... sa njegovim maloletnim sinom!

 

Suprug, koji je ostao anoniman, unajmio je detektiva nakon što je primetio da njegova supruga kupuje mušku odeću i da je platila odlazak u Diznilend za dve osobe. Iako su Amber i njen muž živeli odvojeno, nisu bili razvedeni. Veruje se da je Amber, koja je inače majka troje dece, imala seks a dečakom u studiju, kolima, pa čak i u stanu njene majke.

 

Otkrila da je muž vara: Šokirala se kada je saznala ko mu je ljubavnica! (VIDEO)

 

 

Lokalna televizijska stanica KSL od suda je dobila objašnjenje da je plesačica, koja je ranije bila čirlidersica u NBA-u, sve započela prilično naivno.

 

"Prvo je počela da flertuje sa njim, a zatim su otpočeli i seksualnu vezu. Upražnjavali su seks kod nje kući, u stanu njene majke i u kolima koja poseduje Amber", rekli su iz suda. Naravno, par se sada razvodi, ali je veliko pitanje kako je prošao sin detektiva kad je to veče došao kući.

 

Posumnjala da je muž vara: Preljubnici nikada neće zaboraviti njenu ljutu osvetu!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...