A misle da su mačo frajeri

Muškarci pojma nemaju o njima: 5 najtežih pitanja o seksu!

Postoje pitanja koja se vrzmaju muškarcima po glavama, kad je reč o tome šta nežniji pol preferiše u krevetu, ali ne usuđuju se da pitaju
Sex
13:14h Autor:
Foto: Shutterstok

Muškarci priznaju da nemaju pojma o čemu žene razmišljaju tokom seksa, ali vole da misle da su usredsređene na njihove ljubavne veštine. Ipak, postoje pitanja koja se vrzmaju po glavama, kad je reč o tome šta nežniji pol preferiše u krevetu, ali ne usuđuju se da pitaju!

 

1. Da li je veličina zaista važna?

 

Muškarci će ovo večito pitanje uvek da postavljaju bez obzira koliko mi pokušavale da ih uverimo da veličina nije presudna jer bez dobre tehnike ni najveći ne može da zadovolji. Štaviše, za ženu seks može da bude bolan ako je penis preveliki, a opet s druge strane, koga može da zadovolji premali?

 

Mislite da ste dobre u seksu, a uopšte nije tako: Najveće greške koje žene prave!

 

2. Da li je bitno trajanje odnosa?

 

U želji da snošaj ne traje prekratko, muškarci se ponekad koriste i malim trikovima, pa tokom odnosa razmišljaju o nečem sasvim trećem. Alio, to može da se obije o glavu, pa seks traje predugo, nekad čak i 45 minuta! Dakle, trajanje odnosa je važno, a da bi i žena bila zadovoljena u proseku mora da traje 15, 20 minuta.

 

3. Da li je predigra precenjena ili potcenjena?

 

Većina žena voli predigru. Ali, ona ne podrazumeva samo ljubljenje, maženje i slično. "Zagrevanjem" za seks može da se smatra i način na koji vam muškarac priča, prethodni sastanci i vreme provedeno zajedno pre seksa.

 

Međutim, nekad je i brzi, spontani seks poput onoga na kuhinjskom stolu, strastven kao i seks s predigrom. Dakle, primarna razlika nije u tome da je seks s predigrom bolji od onoga bez predigre, već da je drugačiji.

 

Vagina tokom seksa: Da li znate šta se sve dešava tamo dole?

 

4. Da li je žena nezadovoljna ako ne doživi orgazam?

 

Pre bi se moglo reći da se žena oseća izneverenom ako joj partner ne priušti orgazam. Ipak je to glavni pokazatelj da je muškarcu stalo do partnerke. Ženama je orgazam bitan gotovo podjednako kao i muškarcima, jedina je razlika u tome što one ne osećaju bol u predelu intimnih organa ako se uzbude, a ne dožive ga.

 

5. Da li je oralni seks bolji od običnog?

 

Muškarci obožavaju kad ih partnerka oralno zadovolji i o tome međusobno mnogo više razgovaraju nego o običnom seksu. Zato ih čudi kada žena ne voli oralni seks, čak i kad se njima pruža taj užitak, a takvih ima.

 

Ženama treba dati vremena da same odluče kad je pravi trenutak za to. U nekim slučajevima oralni seks bi mogao da se opiše kao prijatelj koji retko izlazi, ali kada izađe odlična zabava je zagarantovana.

 

Otkrili šta žele u seksu: 5 najpoželjnijih stvari iz ugla muškarca!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...