Otkrili

Gola istina: Kada i zašto muškarci najčešće koriste usluge prostitutki!

Uživanju u čarima profesionalki najskloniji su muškarci između 25. i 34. godine koji konzumiraju alkohol i narkotike
Sex 06.07.2015. - 11:01h Autor: hot.net.hr
Foto: Shutterstock

Nikada nije bilo lakše doći do seksa, pa ipak određeni broj muškaraca radije plaća usluge “prodavačica ljubavi” nego da se upušta u “barenje”.

 

Brojke:

 

Prošle godine objavljeni su rezultati istraživanja koje je pokazalo da je u Velikoj Britaniji jedan od deset muškaraca platio usluge prostitutke. U rezultatima istraživanja objavljenog u časopisu Sexually Transmitted Infections nalazi se i podatak da su uživanju u čarima profesionalki najskloniji muškarci između 25. i 34. godine života koji konzumiraju alkohol i narkotike.

 

On će vas upropastiti: Ovakav muškarac vam ne treba u životu!

 

Zašto?

 

Veliki broj muškaraca koji iza sebe ima mnogo seksualnih partnerki priznao je da jedan deo njih čine “prodavačice ljubavi”, a to se nikako ne uklapa u stereotip o “starijem i usamljenom” muškarcu. Međutim, ako muškarci ne žele da se emocionalno vežu, zašto u vreme kada svetom vladaju veze za jednu noć, povremene kombinacije, prijateljski seks, kada je moguće naći devojku raspoloženu samo za ovu vrstu druženja gotovo na svakom koraku, i dalje nekom plaćaju za jedan orgazam?

 

Zašto muškarci padaju na jeftin izgled?

 

Primeri:

 

Prošle godine britanski Cosmopolitan objavio je objašnjenja ovog fenomena nekolicine muškaraca koji koriste usluge prostitutke. Oni su naveli sledeće:

 

"Spavam s eskort damama na poslovnim putovanjima", rekao je jedan muškarac i pojasnio svoj razlog. "S takvim devojkama reč je samo o kratkoročnom zadovoljstvu, a sviđa mi se nedostatak emocionalne uključenosti i činjenica da tu nema prevare. Ja želim seks. Ona želi novac. Ako oboje uživamo na putu prema ostvarenju svojih želja – još bolje".

 

"Angažovao sam prostitutku sa svojom devojkom", priznao je još jedan muškarac koji otkriva da je njegova devojka nekada bila striptizeta i da je vrlo slobodna po pitanju seksa, pa je odlučila da se zabave na taj način, a s prostitutkom je smeo da radi sve osim da ima polni odnos.

 

Ona se ne stidi da pita: Mogu li da zatrudnim od oralnog seksa, i još 6 dilema!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...