Proverite sami da li je tako

Ko je nastran u seksu, a ko romantičan: Mesec rođenja otkriva!

Seks sa osobom rođenom u aprilu je uzbudljiv, intenzivan i veoma strastven, a rođeni u maju žele seks koji je udoban i senzualan
Sex
14:38h Autor:
Foto: Shutterstock

Evo šta mesec rođenja otkriva o vašem seksualnom životu:

 

1. Januar

 

Osobe rođene u januaru su malo konzervativnije kada je potrebno da se smuvaju sa nekim. Međutim, kada im se neko svidi, biće prilično uporne u tome da do te veze dođe. Januarci su među najnastranijim osobama, iako to možda na prvu loptu ne biste pomislili.

 

2. Februar

 

Vi ste avanturista. Imate puno strasti, ali je za nju potrebno i dosta truda. Osobe rođene u februaru fokusirane su na brojne ciljeve i uvek gledaju širu sliku, ali je dosta teško sa njima povezati se emotivno. Ovo nije nemoguća misija, samo je potrebno malo više truda.

 

6 najvećih laži o vagini: Svi smo poverovali u njih!

 

3. Mart

 

Svi rođeni u martu obožavaju da svoje vreme provode u seksu. On je za njih veoma intenzivna aktivnost zato što partneru daju sve što imaju i vrlo često seks dižu do nivoa spiritualnosti.

 

4. April

 

Ovo su nezavisne osobe, ali kada sa nekim ostvare vezu – daju sve što imaju. Seks sa osobom rođenom u aprilu je uzbudljiv, intenzivan i veoma strastven, ali kada je seks sa njima gotov, on je zaista gotov. Njihova strastvenost je ogromna, ali isto tako umeju da se zasite ljudi jako brzo.

 

5. Maj

 

Osobe rođene u maju žele seks koji je udoban i senzualan. One vole sam akt seksa. Žele da ga imaju pod satenskim čaršavima u predivno ukrašenoj sobi ili ga uopšte neće imati.

 

Ne nasedajte na njih: 5 muških laži o seksu!

 

6. Jun

 

Oni će želeti da isprobaju svaki mogući položaj u spavaćoj sobi zato što žele da znaju sve o svemu. Nisu intenzivni kao februarci, ali su podjednako uzbudljivi. Ukoliko želite nekoga da vam priča nevaljale priče, izabrali ste pravu osobu. A ukoliko isprobate telefonski seks sa njima, biće vaši zauvek.

 

7. Jul

 

Seks sa osobama rođenim u julu ima duboku emotivnu komponentu. Moraju da se osećaju bezbedno pored vas, a kada se to desi, uradiće sve kako bi zadovoljili partnera. Vole da neguju i zadovoljavaju potrebe osobe koju vole.

 

Očajni u seksu: 3 horoskopska znaka kojima nema pomoći!

 

8. Avgust

 

Ove osobe su ili izuzetno velikodušne, ili krajnje sebične. Žele da se uvere da partner ima sve što traže, ili će spavati sa nekim drugim i odmah vas ostaviti. Mrze kada im se govori šta da rade u krevetu i imaju veoma krhak ego.

 

9. Septembar

 

Ovo su veoma strastvene osobe, ali uvek uspevaju da kontrolišu svoje emocije, a kada je seks u pitanju, biće im potrebno mnogo vremena da počnu da uživaju. Neće se odmah baciti na seks, ali kada se pojave emocije, biće spremne na sve.

 

10. Oktobar

 

Osobe rođene u oktobru slikaju romantično delo. Odmah će vam reći kako će se stvari odvijati i kako ćete se osećati. Kada vam to kažu, želeće da se stvari odvijaju polako kako bi celokupno iskustvo trajalo što duže. Zaista vole da odvoje vreme na udvaranje. Možda im nedostaje strasti, ali to nadoknađuju romantični gestovima koji vode do savršenog seksa.

 

Omiljena boja otkriva kakvi ste u seksu: Živa vatra ili očaj!

 

11. Novembar

 

Oni najbolje znaju šta je strastven seks. Potrebno im je da poseduju partera, ali žele i da partner poseduje njih. Probaće sve, samo da bi posle mogli da kažu kako su to uradili.

 

12. Decembar

 

Ovo su veoma kreativne osobe. Vole da stvaraju priče i igraju se raznih uloga. Ponekad je jako teško emotivno se povezati sa njima, ali će seks svaki put biti veoma zabavan.

 

Ovan voli jutarnji seks, Vaga strasne dodire po guzi: Koje su vaše tajne želje?

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...