Da li se usuđujete?

Omiljena boja otkriva kakvi ste u seksu: Živa vatra ili očaj!

Otkrivena je veza između boja koje najviše volimo da nosimo i seksualnog ponašanja
Sex 08.06.2015. - 19:02h
Foto: Shutterstock

Psiholozi su otkrili vezu između omiljenih boja i uzoraka seksualnog ponašanja. Iako ćete možda reći kako nemate omiljenu boju, osvrnite se oko sebe i shvatićete da ipak postoji jedna određena boja koja dominira.

 

Evo kakvi ste u seksu:

 

Najskupljih 5 sekundi seksa: Poznati teniser uništio život zbog manekenke! (FOTO)

 

1. Crvena

 

Crvena boja simbolizuje strast, a to je razlog zašto ljudi koji vole ovu boju znaju da uživaju u seksu. Osobe kojima je crvena omiljena imaju agresivniji pristup suprotnom spolu. Spoje li se dve osobe koje vole crvenu, par će često eksperimentisati i isprobavati nove stvari u krevetu.

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

2. Žuta

 

Ako vam se sviđa žuta, to znači da kontrolišete svoj seksualni nagon u krevetu i prepuštate partneru glavnu ulogu. Nikada ga nećete odbiti, ali sami nećete ni preuzeti inicijativu. Najvažnije vam je njegovo zadovoljstvo.

 

3. Zelena

 

Nežni ste i osetljivi kada je reč o seksu. Žena koja voli ovu boju učiniće sve da joj odnos bude kao da je prvi put. Muškarac će imati razumevanja i spremno će ispuniti želje svoje partnerke. I muškarci i žene koji vole zelenu boju su verni.

 

Izdala ga kad mu je najteže: Šumaherova žena gola u Plejboju nakon razvoda! (FOTO, VIDEO)

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

4. Plava

 

Za obožavatelje plave, seks je umetnost, a njihov pristup je elegantan. Muškarac pažljivo istražuje telo žene i sluša njene potrebe. Žene uživaju u predigri koliko i u činu seksa. Velikodušne su i nežne.

 

5. Ljubičasta

 

Ako ste ljubitelj ljubičaste, seks vam se može činiti kao gubitak vremena. Žene koje vole ovu boju više brine hoće li im se pokvariti frizura, a muškarci pristupaju vođenju ljubavi kao poslovnoj obavezi.

 

Horoskop za udavače: Koja žena će se najbolje udati!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

6. Siva

 

Neodlučni i nesigurni ljubavnici su oni koje odaberu sivu boju. Često im dugo treba da donesu odluku i jako im je teško da se vežu. Za njih seks nije uzbuđenje već način da se zadovolji potreba. Loše se slažu sa osobama kojima je omiljena bilo koja druga boja.

 

Horoskop po ciganskim kartama: Ribe očekuje svadba, Rakovima preti bolest!

 

7. Ružičasta

 

Ljubitelji ružičaste su kokete i zavodnici. Žene koje vole ružičasto ponekad obećavaju više nego što nameravaju da pruže. U seksualnom smislu su nezrele i vole da se poigravaju sa muškarcima. Muškarci koji vole ovu boju skloni su čestom menjanju partnerki i rado će se upustiti u aferu sa ženama koje su tek upoznali.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

8. Narandžasta

 

Osobe kojima je narandžasta omiljena, vole da ostvariuju svoje seksualne fantazije. Sklone su "prljavim" šaputanjima i podsticanju partnerove mašte. Predigra i nežnost su im važan deo seksualnog čina. U slučaju da nisu zadovoljni odnosima sa suprotnim spolom, teško će to priznati sebi. Nije im problem da odglume orgazam.

 

Spremne na sve: 4 tipa žena koje najbrže pristaju na seks!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...