Razotkrivanje

Da li je sjajan u seksu: Otkrijte da li može da vas zadovolji!

Stručnjaci kažu da se dobar seks ne svodi samo na izvrsne telesne veštine jer to vremenom izbledi
Sex 01.06.2015. - 15:26h Autor: Avaz
Foto: Shutterstock

Upoznali ste sjajnog dečka, razmenili telefonske brojeve, nekoliko puta se čuli, a i izašli. Bilo vam je i više nego dobro pa su počele da se pojavljuju neke iskrice među vama. Ali još niste sigurni da li želite vezu ili samo seks.

 

Stručnjaci kažu da se dobar seks ne svodi samo na izvrsne telesne veštine jer to vremenom izbledi. Fenomenalan seks najčešće je onaj koji vam se duboko ureže u pamćenje, a razlog tome je što ste potpuno zadovoljni i zadovoljeni.

 

Kakvi su u krevetu: Ovan kao grom, Strelac kao u luna parku!

 

Naučnici otkrivaju znakove koji vam mogu pomoći da procenite hoće li on biti vaš ljubavnik iz snova.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

1. Pravi je džentlmen

 

U ljubavi je, kao i u seksu, jako važno da je vaš partner džentlmen. Ako se prema vama ponaša kao pravi gospodin - pridrži vam vrata, kaput, pita kako ste proveli dan, pamti i najmanje sitnice koje ste mu rekli i uopšteno se odnosi sa poštovanjem, velika je verovatnoća da će i u krevetu biti jednako pažljiv - pravi džentlmen.

 

Šefica u krevetu: 6 poteza koji će ga dovesti do vrhunca!

 

2. Nije centar sveta

 

Nekim tipovima je važno jedino ono što se njima događa. Smatraju da su centar svemira i da se sve vrti oko njih. Oni znaju u koji kafić VI želite otići, šta VI želite popiti, šta VI želite večerati, šta VI želite da radite uveče. Naravno, znaju a da vas i ne pitaju šta VI zapravo želite. Zamislite kakvi su tek egocentrici u krevetu…Sa druge strane, pažljivi momci koji vam žele ugoditi u svakodnevnim sitnicama definitivno će želeti da vam ugode i tamo dole.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

3. Ceni dodir na pravi način

 

Muškarci koji žele samo seks dodiruju ženu na način koji može dovesti do seksa - kao grabežljive hobotnice. Pravi ljubavnici znaju da rasplamsaju maštu žene dodirujući je senzualno i izvan spavaće sobe. Nežni dodir ruke u kafiću ili tokom šetnje, nežan zagrljaj u parku ili jednostavno držanje za ruku dok šetate gradom, otkriva muškarca koji će znati i kako vas treba dodirivati kad završite u krevetu.

 

Horoskop otkriva: Koji znak ne može bez predigre, a koga nikako ne smete požurivati!

 

4. Ne žuri

 

Momci kojima je vaš izgled važniji od ličnosti sigurno žele samo seks. Veoma brzo pokušaće da vas odvede u krevet. Međutim, takvi tipovi će vas se brzo i zasititi.  A muškarac kog zaista zanimate imaće strpljenja i neće vas požurivati. Čekaće da vi samovoljno napravite prvi korak ili da mu date jasan znak da ste spremni za vođenje ljubavi. A to je znak da želi sa vama nešto ozbiljnije - izvan, ali i u krevetu!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...