Probajte odmah

Šefica u krevetu: 6 poteza koji će ga dovesti do vrhunca!

Tokom radne nedelje možda nemate vremena za predigru, ali za vikend nema izgovora
Sex
20:52h Autor:
Foto: Shutterstock

Tokom radne nedelje možda nemate vremena za predigru, ali kad je vikend izgovora nema. Večeras isprobajte igrice koje većina parova smatra najboljim zagrevanjem za seksualni čin.

 

Seks kao lek: 8 odličnih razloga da svaki dan doživite orgazam!

 

1. Stavite povez preko očiju

 

Svežite jedno drugome poveze oko očiju i tako lišeni vida međusobno se skinite. Vrhovima prstiju ili koristeći pero lagano se dodirujte istražujući telo jedno drugome što će vam pružiti neverovatan osećaj.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

2. Obucite se seksi

 

Preko dana možda ne nosite seksi veš, ali zato vikend začinite izazovnim donjim rubljem ili obucite seksi komad koji otkriva malo kože i mami partnera. Ako ste posebno ambiciozni prerušite se u francusku sobaricu, zečicu ili super junakinju. Budite još odvažniji i počastite partnera spontanim striptizom.

 

Horoskop otkriva: Koji znak ne može bez predigre, a koga nikako ne smete požurivati!

 

3. Iznenadite ga masažom tamo dole

 

Odvažite se i probajte jednu neočekivanu, pa čak i riskantnu igricu - masažu partnerovog anusa. Na vrh prsta i na anus stavite malo lubrikanta, a prstom lagano kružite unutar anusa. Savijte prst prema gore i lagano pritisnite. Ovim potezom svog muškarca izbezumićete.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

4. Dirajte svoje telo

 

Senzualno se milujte njegovim penisom između grudi i po drugim delovima svog tela, uzmite njegov prst i dodirnite njime svoju bradavicu. Zadirkujte ga nudeći mu deliće onoga što sledi.

 

5. Budite šefica

 

Recite partneru da legne i zavežite mu ruke. "Napalite" ga lagano mu grickajući uho pa pređite na ključnu kost, bradavicu pupak, a zatim se vratite gore i grickajte mu usne. Pitajte ga da li mu se sviđa to što mu radite, a on će vas bez sumnje moliti za još. Predajte mu se potpuno.

 

Najjače žensko oružje: 5 stvari koje muškarci uvek primete tokom seksa!

 

6. Sve je dozvoljeno - osim ruku

 

Recite partneru da može da vam radi šta god želi, ali ne koristeći ruke. Tako ćete testirati njegovu kreativnost i iznenaditi se šta sve muški um može smisliti da vas uzbudi bez da vas dira rukama. Pripremite se na uzdahe.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...