Nemojte da trpite

Bol tokom seksa: Zašto se javlja i kako rešiti problem!

Ukoliko niste dovoljno opušteni tokom seksa, predeo genitalija može da ostane suv i samim tim seks postaje bolan
Sex
09:40h
Foto: Shutterstock

Ukoliko vam se ikada dogodilo da tokom seksualnog odnosa osećate bolove, to vam je sigurno bilo jako neprijatno iskustvo, pa bi zato trebalo da saznate potencijalne uzroke bola i koja su rešenja za njih, jer nikako ne treba da ih trpite.

 

Ukoliko niste dovoljno opušteni tokom seksa, predeo genitalija može da ostane suv i samim tim seks postaje bolan. Kako biste sprečili ovaj problem, koristite lubrikante ili pokušajte da se što više opustite tokom predigre.

 

Takođe, neke poze u seksu mogu da vam stvore bol. Za to ne postoji rešenje, pa to iskreno recite partneru. Upražnjavajte samo one poze u kojima se osećate prijatno.

 

3 poze koje garantuju zajednički orgazam - Seks za pamćenje!

 

Kako bi bol tokom seksa bio manji, vi preuzmite inicijativu i same kontrolišite ritam i tempo. Sve u svemu, najvažnije je da budete opušteni i da se prepustite partneru. Ukoliko osećate bol, to otvoreno recite i pokušajte zajedno da pronađete rešenje.

 

Ni slučajno ne nastavljajte seksualni odnos dok trpite bol, jer vama neće biti lepo, a partner će smatrati da ne radi neke stvari dobro, pa će početi da se oseća nesigurno.

 

Ni iskustvo, ni vijagra - Jedino što vam treba za savršen seks!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...