Glavni krivac za bolan seks

Suva vagina: 6 najčešćih razloga za ovaj neprijatan osećaj!

Nije prijatan osećaj, ali kada saznate uzrok lakše ćete rešiti problem
Sex 06.05.2015. - 13:01h Autor: cosmopolitan.rs
Foto: Shutterstock

Ljubite se, mazite se i sve ide po planu, ali seks postaje bolan zato što niste dovoljno uzbuđene? Evo potencijalnih krivaca zašto vam je vagina i dalje suva.

 

Raspoloženje
Ako ste tužne ili pod stresom, poslednja stvar koju ćete želeti seks, pa zato je teško i uzbuditi se. Kažite svom dragom da vas malo oraspoloži i opusti. Ukoliko i dalje budete imali problema, koristite lubrikante.

 

Bivša iskustva
Da li ste u prošlosti imali loša seksulana iskustva ? Vrlo često se dešava da žena počne da razmišlja o bivšim, lošim situacijama i jednostavno ne može da ima seks ili je on izuzetno bolan. Opustite se, ne razmišljajte o lošim stvarima već se prepustite osećanjima.

 

Operisala vaginu: Stidela sam se veličine svojih stidnih usana!

 

 

Lekovi protiv prehlade
Antihistaminici koje koristite uglavnom kad vam je zapušen nos, možda utiču na (ne)vlažnost genitalne regije. Srećom, jednom kad prestane da koristite ove lekove, povući će se i taj simptom.

 

Kontracepcija
Znamo da kontraceptivne pilule mogu da utiču na gojenje, smanjenje libida i pojavu akni, ali upotreba ovih pilula može da utiče na vlažnost ženskog polnog organa.

 

Da li se vagina sužava zbog nedostatka seksa: U 2 slučaja ona menja oblik i veličinu!

 

Sapun


Da li koristite vaginalne dezodoranse, sprejeve, maramice ili posebne sapune? Možda su upravo oni glavni krivci vašeg bolnog odnosa.

 

Ne osećate se privlačno
Možda je glavni problem u tome što se u nekim trenucima ne osećate seksi i privlačno, ne dopada vam se telo u poslednje vreme, pa nemate ni preteranu želju sa seksom. Svi ovi faktori se odražavaju na suvoću vagine.

 

Šta kad je muškarac loš u oralnom seksu: Najčešća ženska pritužba!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...