Tragikomično

Ne bili im u koži: 4 žene otkrile najbizarnija seksualna iskustva!

Možda vam vaše seksualne nezgode odjednom postanu bezazlene
Sex
15:22h Autor:
Foto: Shutterstock

Ukusi u seksu kod ljudi zaista su totalno različiti, pa je zbog toga iskustvo sa novim partnerom potpuno nepoznata teritorija, idealna za novo istraživanje.

 

Međutim, kada vam "zapadne" muškarac koji voli neke stvari koje su, može se reći, bizarne, seksi istraživanja vam se mogu prilično smučiti!

 

Zato su ove 4 žene odlučile da otkriju svoja najčudnija iskustva u seksu za portal Women's Health.

 

1. Vibrator

 

"Prvi seks sa muškarcem koji mi se jako sviđao činio mi se vrlo uzbudljivo i jedva sam čekala. Ali, tokom seksa, on je odjednom izvukao vibrator. Nisam se tome nadala pri prvom seksu, ali sam pomislila da on samo želi da bude siguran da ću doživeti orgazam. Onda je odjednom rekao: "Moja bivša je ovo obožavala". Zastala sam, razmislila i pitala da li je volela seks sa vibratorom ili baš taj vibrator, a on mi je rekao da je volela oboje. Njemu nije ni palo na pamet koliko je to nehigijenski i odvratno. Rekla sam kratko - Nema šanse."

 

Naučno dokazano - Evo koliko seksa garantuje dug i srećan život!

 

2. Penis u uhu

 

"Jedno veče uopšte nisam bila raspoložena za seks, jer sam bila jako pospana. To sam mu i rekla i zaspala. Sledeće čega se sećam jeste neobičan osećaj buđenja u bunilu i penisa koji je pokušavao da mi gurne u uho! Zapanjeno sam povikala zašto mi siluje uho i da li je normalan. On mi je rekao da me je jako želeo i da je mislio da će mi se to svideti i pretvoriti se u oralni seks. Ubrzo smo raskinuli."

 

3. Detalji

 

"Tokom jedne loše faze u životu viđala sam se sa zauzetim muškarcem. Njega je uzbuđivao čin varanja, a ja sam tada donosila stvarno loše odluke. Međutim, on je počeo da me nagovara da se viđam sa još nekim i da mu sve detaljno ispričam, uključujući i detalje iz kreveta. Hvala Bogu, tada sam se osvestila i izašla iz te užasne veze."

 

Seks je trajao 20 sekundi, uspeli smo iz petog puta - 6 žena opisalo svoje prvo seksualno iskustvo!

 

4. Majmunovo penjanje

 

"Moj bivši dečko imao je fetiš u seksu koji sam nazvala "majmunovo penjanje". Želeo je bi se popne na mene i pritisnuo testise na moje zatvorene oči. Nisam znala šta mu to znači, a kad god sam pitala, nije želeo da mi odgovori."

 

Penis kao glavni krivac - 5 načina kako možete da se razbolite od seksa!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...