Dobro obratite pažnju

Od vas hoće samo seks: Znakovi koje niste shvatili kako treba!

Možda ti neće direktno reći da odeš iz njegovog stana nakon seksa, ali svim silama će da se potrudi da sama shvatiš da bi voleo da odeš
Sex 16.04.2015. - 23:08h Autor: index.hr
Foto: Thinkstock

Određeni znakovi pokazuju da on jednostavno nije zainteresovan za druženje van spavaće sobe.

 

1. Jako si seksi

 

To je jedini kompliment, koji ćeš ikada da čuješ od njega. Iako žene vole da ga čuju, kada je on jedino što proizlazi iz njegovih usta, to je jedan od znakova da neće da odvoji vreme da upozna i ostale tvoje kvalitete.

 

2. Privatne informacije

 

Ako on planira samo da spava s tobom, odlično je pitanje zašto bi se trudio da odajei privatne informacije o sebi? One tako samo oduzimaju vreme, koje možete da potrošite na druge stvari, jer u ovom slučaju, vremena je malo.

 

Ispovest žena o najgorem seksu ikada: Nije ni primetio da sam imala epileptični napad!

 

 

3. Iniciranje seksa

 

On je taj koji će gotovo uvek da inicira seks, a pritom neće da vodi računa o tome da li su mesto ili vreme prikladni za to.

 

"Kad muškarac želi nešto više, on će da odvoji više vremena, da bi postavio pravo raspoloženje za to", otkrili su muškarci za Glamour.

 

4. Spavanje

 

Možda ti neće direktno reći da odeš iz njegovog stana nakon seksa, ali svim silama će da se potrudi da sama shvatiš da bi voleo da odeš, jer "ujutro ima važan sastanak". Još će mu lakši posao biti ako ste to obavili kod tebe, jer tada će samo da ustane i da ode.

 

Ponašanje u krevetu sve govori: 4 cake da otkrijete da li želi vezu sa vama ili samo seks!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...