Ne robujte kompleksima

Usrećite svog muškarca, ali i sebe: Dopustite mu da voli vaše telo!

Predstavnici jačeg pola ne primećuju mane i ne smetaju im, naročito ako ih žena jako seksualno privlači
Sex 08.04.2015. - 22:59h
Foto: Shutterstock

Dame, da biste više uživale u vođenju ljubavi, a time i usrećile partnera, trebalo bi da se opustite i izborite sa kompleksima i bespotrebnim opsesijama.

 

1. Niko ne izgleda savršeno, zato nemojte da se opterećujete. Dopustite muškarcu da voli vaše telo, umesto da mu se žalite da imate preveliki stomak, opuštene grudi i celulit na guzi. Predstavnici jačeg pola ne primećuju mane i ne smetaju im, naročito ako ih žena jako seksualno privlači. Zato se opustite i prepustite partneru, fokusirajte se na dodire i poljupce, na njegovo, a ne na svoje telo.

 

Seks za pamćenje: 3 poze koje garantuju zajednički orgazam!

 

2. Ako ste od onih koje kažnjavaju partnera uskraćivanjem intimnosti i nežnosti, onda nemojte ni da očekujete da vam seksualni život bude dobar. Bliskost je ključni sastojak u vezi i ne bi trebalo da ga koristite kao "oružje" u razmiricama.

 

3. Kada vam on priđe, često odgovorite da vam nije do seksa. Odbijanje muškarca na ovaj način se katastrofalno odražava na ljubav i brak, partnerov libido i samopouzdanje, ali i raspoloženje jer će ga to sigurno iznervirati.

 

4. Mnoge žene se toliko opuste u vezi, da im uz stalnog partnera ne pada na pamet da se doteraju, našminkaju i obuku nešto izazovno. Ipak, bez trunke šminke i u širokoj staroj trenerci ne očekujte da partneru budete seks simbol. Setite se kako ste se doterivali kada ste prvi put izašli sa njim ili vodili ljubav. S vremena na vreme pokažite muškarcu vašeg života da ona žena, koju je zavoleo, još postoji.

 

Želim da više brineš o sebi, gde nestade razuzdani seks: Šta bi sve muškarci rekli, a ne smeju!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...