Obratite pažnju

Ne ignorišite ih: Problemi u krevetu zbog kojih mnogi u seksu ne uživaju onoliko koliko bi mogli

Dok neki ni ne znaju šta žele, ima i onih koji se boje da bi mogli da povrede osećanja partnera/partnerke
Škola sexa
02:06h Autor:
Ne ignorišite ih: Problemi u krevetu zbog kojih mnogi u seksu ne uživaju onoliko koliko bi mogli
Foto: Shutterstcok

Pitanja o tome šta vole i žele u krevetu mnogim muškarcima i ženama predstavljaju problem, a to ih ujedno i sprečava da više uživaju u seksu. Dok neki ni ne znaju šta žele, ima i onih koji se boje da bi mogli da povrede osećanja partnera/partnerke. Evo šta im je činiti.

Ne znate šta želite

Možda će vam zvučati smešno, ali ovo je problem mnogih žena. Nemaju pojma šta vole i šta im seksualno treba. Nikada nisu naučile šta kod njih prolazi. To nije sramota, to samo znači da vas očekuje predivno putovanje i seksualno istraživanje, a jedan od najboljih načina je samozadovoljavanje.

OVDE pročitajte iskustvo svingera.

Bojite se da bi mogli da povredite osećanja partnera/partnerke

Velika većina muškaraca i žena boje se da govore o svojim željama i preferencijama jer ne znaju kako će partner da reaguje. Možda druga strana mora da se nosi s ličnim nesigurnostima i onda bi takav razgovor mogao još više da im oteža situaciju. Pitajte se zašto se toliko bojite da bi partner mogao da se uznemiri? Da li je problem u njemu/njoj ili u vašim preferencijama? Najbolje je da započnete s "blažim" željama kao na primer: "Da li možeš da me poljubiš ovde?" ili možda pohvalama: "Sviđa mi se kad me tako diraš."

Koje su najveće tajne koje žena krije od svoje jače polovine saznajte OVDE.

Glumili ste sve vreme

Možda vam je problem da tražite šta želite jer ste sve vreme glumili da uživate. Teško je ispraviti nešto u seksu ako je partner sve vreme mislio da stvari radi baš kako treba. Ako vam je neprijatno da priznate, uvek možete da kažete da biste više voleli da eksperimentišete i da isprobate neke druge tehnike.

U trenutku se "parališete"

Neki muškarci i žene su sramežljivi u krevetu. Iako znaju šta žele i žele to da traže, kada dođe trenutak da otvore usta jednostavno se "parališu". Važno je da otkrijete zašto vam se to događa. Da li vam je neprijatno, da li ste frustrirani, uplašeni ili zbunjeni? Nema ništa loše u tome da se izborite za sebe i da kažete svoje želje. Razgovarajte s partnerom i zatražite podršku.

Koje stvari mogu da vas koštaju veze saznajte OVDE.

Očekujete da vam partner čita misli

Divno je kada se čini da partner zna šta vas uzbuđuje i šta želite u seksu i mnogi to očekuju, ali lični užitak je i lična odgovornost. Pokušajte da uporedite seks kad se prepustite pa šta bude, i seks kad tražite ono što volite. Šta je bolje?

Bojite se da ćete da uništite trenutak

Mnogi misle da komunikacija tokom seksa može da upropasti trenutak i da pokvari raspoloženje. Mnogima je čudno da tokom seksa pokušaju nešto da kažu ili traže. Komunikacija tokom seksa ponekad može da izazove negativne posledice. Pokušajte da tražite ono što želite na prirodan način, ne morate da glumite, bonus je ako pronađete način da to tražite dok se osećate uzbuđeno. Pitanje: "Da li možeš da budeš ljubazan i da pokušaš malo jače?" zvučaće mnogo čudno, ali ako kažete: "Jače", zvučaće bolje.

OVDE saznajte kako da izbegnete seks blamove.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

seks