Obratite pažnju

Sve što treba da znate o seksu do 35. godine: 5 ključnih stvari!

Nije sve u samom seksualnom činu, mnogo su važnije sitnice pre i posle njega
Sex 22.03.2015. - 21:01h
Foto: Shutterstock

Istraživanje je pokazalo da žene starije od 35. godina najviše uživaju u seksu. Razlog je, kako tvrde naučnici, bolje poznavanje svog tela, svojih želja i potreba.

 

Upravo zbog toga, donosimo vam mala ženska pravila koja bi sve dame trebale da savladaju do 35. godine života!

 

1. Radite ono što volite

 

Užitak koji seks može da donese je neverovatan, ali samo ako radite ono što vam odgovara. Ne treba da vas bude sramota da odbijete ono što ne želite, ali isto tako ne treba da se ustručavate da isprobate nove stvari.

 

Seksi trend za kojim je svet poludeo - Da li imate hrabrosti da probate?

 

2. Eksperimentisanje nije tabu

 

Poverenje između partnera koji su u dužoj vezi i te kako može da utiče na kvalitet seksualnog odnosa. Kada se dvoje ljudi dovoljno poznaju, mali eksperimenti u seksu su i više nego dobrodošli. Isprobajte, kombinujte, uživajte!

 

3. Nikada, ali nikada bez zaštite

 

Osim od neželjene trudnoće, zaštitite se i od polnih bolesti, kojih u poslednje vreme ima više nego što mislimo. To se posebno odnosi na nove veze i nove intimne partnere. Ništa nije vredno ovog rizika!

 

4. Voli svoje čvrsto telo

 

Telo u dvadesetim godinama života je predivno i zato ga se ne treba stideti. Ženska silueta je vrlo moćno oružje kojem ne može da odoli nijedan muškarac, pa se zato poigrajte svojim seksepilom i uživajte u onome što imate, jer će vam kasnije biti žao što to niste na vreme uradili.

 

5 neprijatnih situacija u seksu koje je svaka dama prošla, a nijedna ne govori o tome!

 

5. Ne žurite nikud

 

Seks može biti vrlo zanimljiv i može trajati celu noć ili dan. Ali, nije sve u samom seksualnom činu, već u mnogo sitnica pre i posle njega. Igra zavođenja, topla predigra, vruće pauze, maženje posle seksa... Mogućnosti su razne, zanimljive i super zabavne. Uživajte u seksu istražujući svoje želje i potrebe!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...