O bolestima i trikovima zanata

Prostitutke u penziji imaju novi posao: Otvaraju škole za mlađe koleginice!

Ove četiri žene žele da nauče mlade devojke kako da opstanu u poslu i kako da se zaštite od bolesti i trudnoće
Zanimljivosti
00:34h
Prostitutke u penziji imaju novi posao: Otvaraju škole za mlađe koleginice!
Foto: Shutterstok

Jeste li se ikada pitali šta rade prostitutke kada ostare i kada dođe vreme za penziju? Otvaraju školu za obuku mladih prostitutki!

Časove o reproduktivnom zdravlju i bezbednom seksu, ali i trikovima posla, starije dame najstarijeg zanata sada drže svojim mlađim koleginicama, prenose portali u Zambiji.

Naime, 66 - ogodišnja Lima Mankarankara kaže da ona i njene vršnjakinje i bivše koleginice sada uče mlade prostitutke svim tajnama njihovog zanata, kako bi što duže ostale u poslu!

"Učimo ih kako da podnesu klijente i kako pravilno da koriste kondome" - rekla je Lima i dodala da su muškarci u prednosti i da je ovo način da i devojke budu zaštićene i izbegnu neželjenu trudnoću.

Na Mundijalu su i prostitutke igrale fudbal! Više pročitajte OVDE.

Lima kaže da devojke koje pohađaju časove plaćaju novcem ili hranom, koji se koriste da se obezbede sredstva ove "škole".

"Neke od devojaka su maloletne i zbog toga ne mogu da nabave kondome, pa im ih mi dajemo, jer koliko god nam je žao da priznamo, devojke su u ovom poslu još od svoje 12-e godine" kaže "učiteljica".

Zajedno sa još tri koleginice u penziji, Lima drži ovu organizaciju i obezbeđuje sredstva za higijenu, kondome i testove na trudnoću za svoje učenice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs