Budite oprezne

Vagina strada od 50 nijansi sive: Drastično povećan broj seksualnih povreda!

Iako mislite da je eksperimentisanje u divljem seksu po ugledu na popularni film bezazleno, prevarili ste se
Ljubav
11:10h Autor:
Vagina strada od 50 nijansi sive: Drastično povećan broj seksualnih povreda!
Foto: Printscreen/YouTube

Nije iznenađujuće to što je film Pedeset nijansi - Siva fenomen koji je inspirisao mnoge parove da eksperimentišu u spavaćoj sobi. Međutim, The Washington Post javlja da je broj poziva Hitnoj pomoći usled seksualnih povreda, povezanih sa seksualnim pomagalima, naglo skočio. Slučajnost? Novinari The Washington Post-a misle da nije.

Oštar protest žena zbog filma: 50 nijansi sive govori žrtvi da je nasilje bilo samo romansa! (FOTO)

Podaci analizirani u listu dolaze iz Izveštaja o sigurnosti potrošača koji pokazuje da su se ovakve seksualne povrede udvostručile u odnosu na 2007. godinu i da je najveći skok bio kada su romani Pedeset nijansi - Siva počeli masovno da se čitaju.

Najintrigantniji par: Evo kako su Anastasija i Kristijan Grej izgledali na premijeri filma! (FOTO)

Sada kada je izašao i film, lekari upozoravaju na opreznost. Pored ovih šokantnih statistika, podaci takođe otkrivaju da je prosečna starost žena, koje pate od povreda seksualnim igračkama, 30 godina. Oni su, takođe, otkrili da su muškarci više izloženi riziku od povreda u odnosu na žene.

Srećom, 71 odsto povređenih uspešno se oporavilo. Ako i vi razmišljate o eksperimentisanju nakon gledanja filma Pedeset nijansi - Siva, uverite se da ste uradili sve što je do vas kako biste bili bezbedni.

Ipak, film je samo film.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs