Neverovatno

Upoznajte najljubomorniju ženu na svetu: Svaki dan muž mora na detektor laži! (FOTO)

Debi pati od bipolarnog poremećaja, što njeno ponašanje uzrokovano Otelovim sindromom čini još ekstremnijim, pa ona suprugu proverava i telefon, računar i bankovne račune
Lifestyle
17:24h Autor:
Upoznajte najljubomorniju ženu na svetu: Svaki dan muž mora na detektor laži! (FOTO)
Foto: Facebook

O ljubomornim ljudima čuli smo mnoge i urnebesne i ozbiljne priče, ali čini se da ima onih koji još uvek mogu da šokiraju svojim postupcima.

Upoznajte najljubomorniju ženu na svetu!

OVDE saznajte kada je i zašto malo ljubomore dobro za vašu vezu!

Četrdesettrogodišnja Debi Vud, koja pati od poremećaja nazvanog Otelov sindrom, koji označava paranoidnu ljubomoru i posesivnost, konačno se venčala sa verenikom Stivom - prenose strani mediji.

Foto: CloserOnline
Foto: CloserOnline

Ona je toliko paranoična po pitanju vernosti svog supruga, da proverava njegove bankovne račune, mejl, mobilni telefon, a postavila je i filtere za pretragu na njegovom računaru, kako ne bi ništa radio iza njenih leđa! Pre nego što su se venčali, naterala ga je da se podvrgava detektoru laži svakog dana kada se vrati kući, za slučaj da ju je u međuvremenu prevario.

Ovo vam ne treba u životu - koji znakovi ukazuju na patološku ljubomoru partnera, pročitajte OVDE.

Nakon što je bila ostavljena u prethodnoj vezi, srce joj je bilo slomljeno i obećala je sebi da više neće ulaziti u emotivne veze, a eksperti smatraju da je ta emotivna trauma uticala da ona postane sumnjičava i puna nepoverenja. Njena ljubomora i želja za kontrolom ide toliko daleko da Stiv ne sme da gleda lepe žene ni na televiziji, ni u novinama!

Foto: Daily mail
Foto: Daily mail

Uprkos svoj njenoj nesigurnosti, Stiv veruje da vredi biti sa njom:

"Ponekad sam nervozan, pa detektor laži pokaže neubedljiv rezultat jer mi srce radi brže, pa Debi počne da sumnja u mene. Moram da joj kažem da je nisam prevario i da se molim da mi poveruje. Sve to trpim jer verujem da smo srodne duše, malo ljubomore to ne može da poremeti" - kaže suprug najljubomornije žene za portal Miror.

Mitove o srodnim dušama pročitajte OVDE - prestanite da verujete u njih!

Njenom ekstremnom ponašanju doprinosi i bipolarni poremećaj, kao i opterećenost svojim telom, dismorfni poremećaj.

Da li biste vi trpeli ovakvu ljubomoru?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs