Kad se svetla ugase

Idealne seks poze: Sa novim partnerom, nakon dugo vremena, za veliki izazov!

Idealna poza da "uzmete sve odjednom" je takozvani položaj pauka, koja omogućava kontakt očima dok on prodire u vas
Škola sexa
11:54h Autor:
Idealne seks poze: Sa novim partnerom, nakon dugo vremena, za veliki izazov!
Foto: Shutterstock

Kada dođe trenutak da se svetla pogase i prepustite se telesnom uživanju, nema tu mnogo filozofije. U zavisnosti od situacije, postoje određene seks poze koje mogu biti savršene za posebne prilike.

1. Deljenje intime sa novim partnerom, strasni dodiri ispod čaršava i prvi seks sa nekim ko nije vaš bivši, mnogim damama stvara tenziju i nervozu. Sama pomisao da vas muškarac vidi potpuno nagu, i to po prvi put, može da izazove pravi vrtlog različitih osećanja i misli.

Idealna poza za "upoznavanje" tela i seksualnog apetita je stara dobra misionarska poza. Devojka leži na krevetu, muškarac je preko nje. Možete da podignete jednu nogu preko njegovog ramena, ili još bolje - da savijete noge u kolenima i tako mu omogućite dublju penetraciju. U ovom položaju imaće pogled na vaše telo, oči i usne - za početak.

OVDE saznajte koja poza najviše zbližava partnere!

2. Konačno se vaš dragi vratio sa službenog puta, a dani njegovog odsustva samo su pojačali žudnju i strast koju osećate prema njemu.

Idealna poza da "uzmete sve odjednom" je takozvani položaj pauka, koja omogućava kontakt očima dok on prodire u vas. Sedite jedno naspram drugog i prebacite svoje noge preko njegovih. On neka bude u sedećem položaju, sa šakama naslonjenim na krevet, a vi se zabacite nazad, u polu ležeći položaj sa laktovima na dušeku. Kako je dobro biti kod kuće!

Šta muškarac misli kada skinete gaćice i budete potpuno gole pred njim, saznajte OVDE.

3. Kada želite potpuno drugačiji doživljaj u krevetu, ovo je idealna poza. Na početku može biti malo teža za izvođenje, ali kada jednom uspete, svaki sledeći put vam je sve zanimljivija.

Dakle, devojka legne na leđa raširenih nogu, a muškarac preko nje, samo u suprotnom smeru (ne lice ka licem). Devojka prebaci noge na njegova ramena, dok se on oslanja laktovima na krevet, raširenih nogu, i ulazi u nju (položaj kao kada radi sklekove). Ona može da ga uhvati za guzu, te mu na taj način pomogne prilikom penetracije.

OVDE saznajte koje 4 poze obožavaju i muškarci i žene.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Seks poze