Zanimljivo

Istina pročitana sa usana: One otkrivaju vaš karakter!

Pune usne svedoče o strasti, tanke o sramežljivosti, okrugle o šarmu a srcolike o potrebi za ljubavlju
Zanimljivosti
14:16h
Istina pročitana sa usana: One otkrivaju vaš karakter!
Foto: Shutterstock

Na osnovu oblika usana možete mnogo toga da saznate o nekoj osobi, ali i o sebi. Nisu vam potrebne profajlerske sposobnosti niti veliko iskustvo sa ljudima da bisteprovalili kakav je nečiji karakter. Ukoliko želite bolje da spoznate sebe ili nekog drugog,dovoljno je da se zagledate u usne, jer će vam one mnogo toga kazati.

Pune usne

Imate li pune usne, one pokazuju da ste strastveni i da ćete sve učiniti da osoba koja vam se sviđa bude vaša. Od partnera očekujete strast i odlučnost. Osoba ste koja je punasamopouzdanja i hrabrosti. Osobe s punim usnama su duhovite i znaju dobro da se zabave.

Tanke usne

Praktična ste osoba, ali nesigurna. Verovatno patite od kompleksa niže vrednosti. Mirna ste i staložena osoba kojoj je izuzetno stalo do detalja. Iako delujete sramežljivo i volite da se držite po strani, kada su velike borbe i rasprave u pitanju, iz njih izlazite kao pobednik. Vi ste blaga, osećajna i intuitivna osoba.

Široke usne

Perfekcionista ste, društveni ste tip i imate puno prijatelja sa različitim interesovanjima. Osobe sa širokim usnama su uspešne, talentovane i vole da drže sve konce u svojim rukama.

Okrugle usne

Vi ste živahna i šarmantna buntovna osoba sklona žestokim ljubavnim avanturama.

Srcolike usne

Zavodljiva ste i senzualna osoba. Nezavisni ste i puni samopouzdanja. Ne bojite se da preuzmete sudbinu u svoje ruke i imate izraženu potrebu za ljubavlju i dobrotom.

Usne spuštene prema dole

Tajanstveni ste, ali vas ljudi smatraju inteligentnom i duhovitom osobom. Međutim, vi ste takođe i izbirljivi, pa vam je često teško udovoljiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs