Od viška razmišljanja glava može da zaboli

7 stvari koje mu prolaze kroz glavu dok vas ljubi

Ako niste pričali o vašem odnosu, on može da se zapita kuda vodi taj poljubac, koliko daleko ćete ići, kao i da li uživate u tome koliko i on
Ljubav i zavođenje
17:14h
7 stvari koje mu prolaze kroz glavu dok vas ljubi
Foto: Thinkstock

Poljubite sočno ili nežno vašeg partnera i uživajte u tom trenutku koji vam može doneti mnoge dobrobiti. Ne samo da ljubljenje pogreva strasti u vezi, već ima pozitivne uticaje i na vaše zdravlje. U nastavku slede 7 stvari o kojima muškarac najčešće razmišlja tokom tih magičnih intimnih trenutaka.

1. Koliko ste divniJedna od stvari koja mu prolazi kroz glavu je i ta koliko ste divni. Ne brinite šta misli o vama, očigledno je da mu prijate, jer preteranim razmišljanjem nećete moći u potpunosti da uživate u poljupcu.

2. Da li vam se sviđa

I muškarci brinu o tome da li je poljubac dobar ili ne. Nada se da uživate u tome isto koliko i on.Ne želi da izgubi šansu kod vas, tako da je normalno da brine da li može da vas usreći.

3. Koliko daleko ćete ićiLjubeći ga pokazujete da vas zanima. Zbog toga će se pitati koliko ste spremni daleko da idete sa njim.Naravno, sve može da ostane samo na poljubcu. Radite ono što mislite da je ispravno i ne dozvolite mu da vas pritiska na nešto na šta vi niste spremni.

4. Šta znači poljubacAko niste pričali o vašem odnosu, on može da se zapita kuda vodi taj poljubac. Da li ste sada u vezi ili ne? Dok god ne budete pričali o vašem odnosu, on će biti zbunjen zbog situacije u kojoj se nalazi. Najbolja stvar koju možete da uradite je da što pre razgovarate.

5. Kako ste talentovani

Ako se sjajno ljubite, biće srećan što je naleteo na vas. Takođe, može da se zapita kako ste postali tako dobri.Nemojte da se iznenadite ako vas bude pitao za prethodne veze kada se poljubac završi. To može da uništi trenutak, ako vi to dozvolite. Ipak, on je samo oduševljen kako se dobro ljubite.

6. Buka koja se čuje dok se ljubiteDok se ljubite, ako čuje nekoga u sobi pored, možda mu prođe kroz glavu da taj neko iznenada ne upadne kod vas. Ako čuje televizor, onda možda obraća pažnju na sportske rezultate. To ne znači da ga vi ne zanimate, već da je svestan zvukova oko sebe.

7. Sve je jednostavnoOn samo uživa u vremenu koje provodi sa vama. Kako može da se koncentriše na nešto drugo kada je sa devojkom svojih snova?

Na kraju krajeva, nije bitno šta mu prolazi kroz glavu. Samo se opustite i uživajte u poljupcu koliko i on.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs