Saveti

8 znakova da ste loši u krevetu: Kada i kako žena greši u intimnom odnosu!

Problemi u krevetu mogu se definisati kao seksualna nekompatibilnost sa partnerom

Sex 15.12.2020. - 09:45h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Shutterstock

Muškarci su otkrili da su ovo najčešće greške koje žene prave u krevetu:

 

1. Vaša spavaća soba više liči na kancelariju nego na sobu.

 

Ako u spavaćoj sobi držite računar, fascikle i ostale stvari potrebne za posao, to može da našteti vašem seksualnom životu. Zapamtite: vaša spavaća soba treba da služi samo za spavanje i vođenje ljubavi. U njoj ne smeju da budu stvari koje vam odvlače pažnju, a možete je opremiti igračkama za seks i knjigama sa tom tematikom.

 

2. Oralni seks vam je tabu tema.

 

U seriji "Seks i grad" junakinja za oralni seks kaže: "Recimo da ovo nije moja omiljena zabava, ali s pravim momkom može biti prijatna zabava."

 

Ne tretirajte oralni seks kao seksualnu izopačenost, jer svog muškarca treba da volite celog. I u seksu se koristi celo telo.

 

3. Prekomerna čistoća

 

Skok iz kreveta u pravcu kupatila odmah posle seksualnog odnosa nije baš najatraktivnija slika za muškarca. Ostanite samo još malo duže sa partnerom u krevetu, podelite zagrljaj, poljubac, a nakon toga možete da idete na tuširanje.

 

4. Preterana opuštenost kod kuće

 

Nije prirodno da se šetkate po kući u donjem vešu, ali trenerka, maska na licu i čupava kosa nije baš ideal seksualnosti. Potrudite se da i kod kuće izgledate pristojno. Naglasite onaj deo tela koji vaš muškarac najviše voli.

 

5. Često spominjete bivšeg

 

Ni jedan muškarac ne voli da ga poredite sa nekim drugim. Bivšeg ostavite u prošlosti. Nikad ga ne spominjite - nikad.

 

6. Seks nije lansiranje šatla

 

Svaki put pre intimnog odnosa vi popravljate šminku, dugo perete zube, češljate kosu, stavljate parfem. Sve je to lepo, ali spontanost je najjači stimulans za muškarca.

 

7. Seks kao dobročinstvo

 

Ako niste za seks, a vaš muškarac jeste, nikad ne pristajte na seks kako biste njemu udovoljili, jer seks nije dobročinstvo. Kakav će biti vaš intimni odnos ako nevoljno pristajete na njega? Za muškarca je bitno da i vi uživate koliko i on i zato ostavite seks za vreme kada ste oboje raspoloženi. Ali ne dozvolite da se to dešava svake prestupne godine.

 

8. Dopuštate da on uvek bude taj koji pokreće seks i koji vodi ljubavnu igru

 

Nekad to morate biti i vi. Valjda se i vama vodi ljubav? Valjda i vi želite neku posebnu pozu ili ljubavnu igru? Probudite svoje seksualne nagone i uživajte onako kako vam se u trenutku prohte. Nekad on vodi, a nekada vi. Svideće se to i vama i njemu, verujte nam.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...