6 smešnih poza u seksu koje morate probati

Erupciji strasti tokom seksa može da doprinese i malo zabave u krevetu. Zato pogledajte koje seks poze garantuju lud provod, vrhunsko zadovoljstvo i smeh
Sex
17:40h

1. Pas i gimnastičarka
Neka vaš muškarac poput psa stane na krevet i okrene vama svoju pozadinu. A vi devojke dignite obe noge u vis, kao da krećete sa razgibavanjem. Može delovati zaista smešno prizor gde je on u doogy stilu, a od vas ga udaljavaju vaše visoko podignute noge. Međutim, ova pozicija stavlja vas u situaciju da imate potpunu kontrolu koliko brzo i koliko grubo teče vaše zadovoljavanje. U ovom položaju olakšava se trljanje penisa o klitoris. Zato sebi uz pomoć malo smeha priuštite seksualnu ekstazu.

 

2. Čučanj žabe
Uživite se u ulogu žabe koja tokom seksa neće postati princeza, već divlja žena željna fantastičnog seksa. Nagnite se ka njemu okrenuti leđima sa nogama savijenim u blizini kukova. Neka on leži na leđima sa raširenim nogama. Ovaj položaj naročito se preporučuje nakon stresnog dana na poslu, jer se u njemu zabavljate, odmarate i dobro preznojavate. Probajte istu pozu sa zamenjenim mestima - on u žabljem čučnju, a vi u ležećem položaju.

 

3. U stilu mandoline
Dok vi ležite na boku, savijajući oba kolena do grudi, on širi jednu nogu iza vaših leđa, a drugu stavlja između vaših nogu. Takav položaj daje vam mogućnost da potpuno izludite jedno drugo tokom seksa, jer ova poza stimuliše sve vaše nervne završetke. Novi, uzbudljiv i po malo smešan ugao idealan je za savršenu penetraciju. Dobra informacija, koja će samo pojačati nivo erotičnosti, je da možete ručno stimulisati klitoris upravo u ovoj mandolina pozi.

 

4. Jahanje stolice
Naterajte ga da u čučećem položaju stoji na stolici, pridržavajući se rukama za naslon. Vaš zadatak je da se približite stolici i nagnete malo napred sa rukama na kolenima. On će u takvoj pozi dobiti odličan vizuelni efekat, jer će videti vaše čitavo telo od pozadi, što će ga dodatno izludeti. Ukoliko volite analni seks, ovaj položaj je idelna prilika da u tome uživate.

 

5. Superheroj u akciji
Zamislite da je on vaš spasilac koji vas drži u šaci, ali bukvalno. Okrenite mu leđa, stavite ruke na stolicu i dozvolite mu da podigne vaše telo u visini njegovih kukova. Kako biste uspostavili ravnotežu obuhvatite ga svojim nogama oko stomaka. Tu će on imati odličan pogled na vašu zadnjicu i osećaće se moćnim, jer će kontrolisati svaki vaš potez. Ali, nekad je dobro prepustiti se i uživati. Zato, dopustite vašem superheroju da vas vodi do vrhunca.

 

6. Nulta gravitacija
Još jedna smešna situacija koja garantuje dobar seks. Legnite naslonjeni ramenima na stolicu, a glavu ostavite da visi sa ivice. On će vaše telo da podigne, držeći vas za kukove. Jačem i dubljem prodoru njegovog alata doprineće vaše noge, koje će biti spojene i postavljene njemu oko vrata. Opet mu se prepustite i dozvolite da uživa u svojoj dominaciji, a vi u vrhunskoj erotskoj predstavi.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

seksPoze

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...