12 zanimljivosti o seksu koje niste znali

Nepresušna inspiracija i motivacija o najuzbudljivijoj temi nema kraja. Ovo su još neke interesantne stvari o seksu koje će vas iznenaditi
Sex
20:24h

♦ Ako želite da doživite pravu erupciju strasti, suzdržite se od seksa tri nedelje. Prema istraživanju World journal of urology toliko vremena potrebno je da se nivo testosterona podigne do vrhunca i poveća libido.

 

Španci, Brazilci i Italijani su najbolji ljubavnici prema globalnom istraživanju sajta OnePool.com. Na poslednjem mestu su Nemci, previše lenji su Englezi, a najbrže završe Šveđani.

 

♦ Proteini koje sadrži sperma utiču na zatezanje kože i pomažu u smanjivanju bora.

 

♦ Prvi kondomi napravljeni su od životinjskih creva pre 15. veka. Dok su se u Kini kondomi pravili i od jagnjećih creva, u Japanu je ovo sredstvo kontracepcije pravljeno od školjki i životinjskog roga.

 

♦ Čovek gubi 26 kalorija tokom jednog minuta ljubljenja. A, za pola sata energičnog seksa sagoreva 150 kalorija. Ljubljenje je, takođe, veoma dobro za usta - dodatna pljuvačka koju razmenjujete za vreme poljupca čisti vaša usta i umanjuje rizik od propadanja zuba.

 

♦ Muškarci, koji gledaju porno filmove, proizvode više sperme. Naučnici kažu da ovi muškarci pojačavaju svoje kapacitete za pravljenje dece.

 

♦ Pojedini ženski pingvini se bave prostitucijom. Neke od ovih simpatičnih životinja razmenjuju seksualne usluge sa mužjacima u zamenu za izgradnju gnezda.

 

♦ Seks čini žensku kosu sjajnijom zbog svih dodatnih estrogena koje proizvodi.

 

♦ Trend obrezivanja ne postoji samo u muslimanskim zemalja, već je popularizovan svuda u svetu. U SAD oko 80% muškaraca je obrezano, a u Engleskoj oko 20%.

 

♦ Da je masturbacija sastavni deo njihovog života priznaje 94% muškaraca i 80% žena.

 

♦ Oko 70% muškaraca u vezama uvek doživi orgazam, dok je kod pripadnica slabijeg pola taj procenat daleko manji, oko 29%.

 

♦ Amerikanac Jonah Falcon vlasnik je najvećeg penisa na svetu. U opuštenom stanju dužina njegovog alata je 24 centimetara, a u erekciji 34 centimetara.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...